Brudd for «Gift ved første blikk»-paret

Bekrefter separasjon på Instagram.

SLUTT: Tv-paret Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer går fra hverandre, etter fem år som rette ektefolk. Foto: TVNorge
SLUTT: Tv-paret Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer går fra hverandre, etter fem år som rette ektefolk. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2014 fikk Norge møte Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås, nesten samtidig som de møtte hverandre før første gang. De deltok begge i «Gift ved første blikk», og giftet seg i beste sendetid - samme dag som de møttes for første gang.

Mens alle andre par på sikt gikk fra hverandre, holdt de to ut i ekteskapet, og har vært gift siden innspillingen for fem år siden. I mars i fjor ble de også foreldre for første gang, da lille Amanda kom til verden. Da ble de også det første paret fra serien til å få barn.

I alle sesonger siden er ekteparet blitt brukt som et eksempel på at eksperimentet faktisk har fungert, og at man kan basere et ekteskap på testene serien baserer seg på.

Nå kan paret derimot meddele at de går fra hverandre, etter nærmere fem år som mann og kone. Det gjør Bauer selv på Instagram.

- Utrolig glad i Vebjørn

«Det er med veldig tungt hjerte at jeg deler at Vebjørn og jeg har flyttet fra hverandre. Vi har hatt det spesielt vanskelig etter at vi fikk barn, og har slitt med å komme oss ut av et negativt spor», skriver hun blant annet.

Videre forklarer hun at det er vondt å gi slipp på familiedrømmen, men at hun samtidig stoler på at dette er best for alle parter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer