Brudd for Gigi Hadid og Zayn Malik:

Brudd for Gigi Hadid og Zayn Malik

Superparet har gått fra hverandre etter to år.

BRUDD: Med så travle karrierer på hvert sitt hold, ble det vanskelig å fortsette romansen for det unge stjerneparet. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Med så travle karrierer på hvert sitt hold, ble det vanskelig å fortsette romansen for det unge stjerneparet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Supermodell Gigi Hadid (22) og popstjerna Zayn Malik (25) har utgjort et av de mest populære, unge parene i kjendisverden de siste par åra.

Nå bekrefter imidlertid superstjernene at de har gått hver til sitt.

Ifølge The Sun ble avgjørelsen tatt av begge to, som visstnok lenge har følt at det har vært vanskelig å holde liv i romansen, ettersom de begge er så travelt opptatt med karriere på hvert sitt hold.

Det resulterte i at de måtte være mye borte fra hverandre, noe som angivelig skal ha tæret på forholdet.

Fortsetter å støtte hverandre

Duoen skal ifølge den britiske avisa fremdeles være gode venner og støtte hverandre.

Det var tirsdag formiddag at den tidligere «One Direction»-stjerna først skapte mistanke blant fansen om et mulig brudd, da han la ut en selfie i bar overkropp på Instagram der han skrev:

«Når livet kaster sitroner på deg, grip dem så de ikke slår deg midt i fleisen.»

SAMMEN I TO ÅR: Zayn Malik og Gigi Hadid har vært regnet som et av de mest populære parene i Hollywood de siste åra. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I TO ÅR: Zayn Malik og Gigi Hadid har vært regnet som et av de mest populære parene i Hollywood de siste åra. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sørger på hver sin måte

Samtidig delte også Hadid en Twitter-melding der hun prøvde å forklare hvor mye Malik har betydd for henne og hvordan de to vil fortsette å støtte hverandre og være venner. Hun skrev blant annet.

«Jeg vil være evig takknemlig for kjærligheten og livserfaringene som Z og jeg har delt. Jeg vil fortsette å støtte ham som en venn. Jeg har enorm respekt for ham.»

Hun avsluttet med:

«For framtida - det som er ment for å vare, vil alltid komme.»

Malik la også ut en bekreftelse på sin Twitter konto, der han skrev noe liknende, samt at han påpekte at han ville sette pris på at folk vil respektere privatlivet deres litt ekstra gjennom denne tøffe perioden.

- Ser bra ut

Under MTV Movie Awards i 2016 snakket Hadid for første gang om sin berømte kjæreste. Paret hadde da stilt opp på en rekke bilder for motemagasinet Vogue.

- Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe med ham hver dag. Det føles ikke som jobb når han er der. Det var veldig gøy, sa Gigi om Vogue-bildene til nettstedet E! Online.

Modellen, som blant annet har gått modell for Marc Jacobs, Chanel og Michael Kors, skrøt også av Maliks arbeid foran kameraet.

- Han ser naturlig bra ut og er en god modell. Han trenger ikke mye hjelp.

Gigi Hadid har også vært med i en av musikkvideoene til Zayn, «Pillowtalk».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer