Ben Affleck og Ana de Armas:

- Brudd for Hollywood-stjerna

Etter nesten ett år som kjærester skal forholdet mellom skuespillerkollegaene være over.

- BRUDD: Ben Affleck og Ana de Armas skal ha gått hver til sitt. Foto: ana_d_armas / Instagram
- BRUDD: Ben Affleck og Ana de Armas skal ha gått hver til sitt. Foto: ana_d_armas / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars i fjor ble Hollywood-stjernen Ben Affleck (48) for første gang koblet til den 16 år yngre skuespilleren Ana de Armas (32).

To måneder seinere bekreftet de forholdet, og like før jul la 32-åringen ut hjemmet i Venice i California for salg og ryktene om samboerskap begynte å florere.

Nå, etter nesten ett år som kjærester, skal derimot forholdet være over. Det melder flere amerikanske medier mandag kveld, norsk tid, deriblant People, TMZ og E! Online.

- Ben er ikke sammen med Ana lenger. Hun har gjort det slutt. Forholdet deres var komplisert. Ana ønsker ikke å bo i Los Angeles, mens Ben har barna sine her og kan derfor ikke flytte, forteller en kilde til People.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Over og ut

En annen kilde hevder derimot at bruddet var gjensidig.

- De ble enige om dette og de er fremdeles venner. De er på ulike steder i livet, men det er mye kjærlighet og respekt mellom dem. Ben fortsetter å jobbe med seg selv. Han har tre jobber han skal i gang med og han er en oppofrende far hjemme. Begge er fornøyde med hvor de er i livene sine, påstår kilden.

Duoen forelsket seg på settet til den kommende thrilleren «Deep Water».I løpet av forholdet har de to blant annet feriert sammen på Cuba, hvor Ana kommer fra, og eksotiske Costa Rica.

I november svirret det også rykter om en forlovelse etter at 32-åringen ble observert med en diger ring på fingeren. Det viste seg imidlertid seinere at ringen hadde en litt mindre romantisk forklaring. Bildene var nemlig tatt av paret på filmsettet og var altså en del av «Deep Water».

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Vanskelig kjærlighetsliv

I 13 år var Affleck gift med Jennifer Garner (48). Paret, som separerte seg i 2017, har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) sammen.

De to eksene har klart å beholde et godt vennskap etter bruddet, og trebarnsfaren har tidligere innrømmet at skilsmissen var et stort nederlag.

- Mitt livs største anger er skilsmissen, fortalte han til New York Times i fjor vinter.

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at forholdet begynte å skrante. Dette var i 2015 til 2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda større ekteskapsproblemer, delte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer