LYKKEN BRAST: Kim-Daniel Sannes og kjæresten Johanne Thybo Hansen går hvert til sitt. Foto: Stella Pictures
, NTB Scanpix<div><br></div>
LYKKEN BRAST: Kim-Daniel Sannes og kjæresten Johanne Thybo Hansen går hvert til sitt. Foto: Stella Pictures , NTB Scanpix

Vis mer

Brudd for «Hotel Cæsar»-stjerna og «Jegertvilling»-Johanne

Går fra hverandre etter ni måneder.

I januar i år ble det kjent at «Hotel Cæsar»-profilen Kim-Daniel Sannes (30) hadde funnet lykken med Johanne Thybo Hansen (24), kjent fra TVNorge-programmet «Jegertvillingene».

Noen måneder seinere flyttet skuespilleren nordover til Troms for å stifte familie med kjæresten, men nå er forholdet over.

Det bekrefter de to til TV 2-programmet «God kveld Norge».

Møttes på hundemesse

Ifølge TV 2 er årsaken til bruddet at paret har vokst fra hverandre.

De to TV-profilene bekreftet at de var blitt et par overfor «God kveld Norge» for drøye syv måneder siden, men ville den gang ikke gi noen ytterligere kommentar.

Kort tid seinere, i anledning Kim-Daniels 30-årsfeiring i slutten av januar, lettet paret på sløret om forholdet overfor Seoghør.no.

Kim-Daniel røpet at de to først møttes på en hundemesse på Lillestrøm:

- Jeg hadde lagt merke til Johanne på internett og ble veldig imponert. Johanne og søsteren var så tøffe! Jeg måtte snakke med henne der hun stod på stand på hundemessen. Da sa det pang! fortalte Sannes til Seoghør.no.

- Et hjerte av gull

Selv om Johanne fremstår som en tøffing i «Jegertvillingene», la Kim-Daniel til at de to hadde fått en spesielt nær kontakt:

- Det beste med henne er at hun snakker til meg med øyene sine. Når vi sitter rundt bålet på vidda sier hun alt uten et ord. Vi har det veldig fint sammen.

Johanne Thybo Hansen skrøt på sin side av kjærestens omtenksomme side.

- Kim er omtenksom, omsorgsfull og har et hjerte av gull, sa «jegertvillingen» til Seoghør.no i januar.

Cæsar-eks

Tidligere har Kim-Daniel Sannes vært i et profilert forhold med Jannecke Øinæs (36), som han spilte mot i «Hotel Cæsar». De to bekreftet forholdet sitt overfor Se og Hør på sensommeren i 2008.

Våren 2010 var imidlertid forholdet over, men de to fortalte til Se og Hør at det gikk greit å jobbe sammen på «Hotel Cæsar»-settet etter bruddet.

- Jeg har det bra. Vi samarbeider fint på jobb fordi vi kommer godt overens og har respekt for hverandre. men det er ingen selvfølge at det går bra. Selvølgelig er det rart og uvant å være singel, sa Jannecke til Se og Hør sommeren 2010.

- Ja, det er jo en komplisert situasjon... Men vi er glupe folk, så vi klarer å bite tenna sammen og være venner på jobb, sa Kim-Daniel til Seoghør.no et par måneder senere.

Denne saken ble først publisert hos Seher.no