Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Jakten på kjærligheten»:

Brudd for «Jakten»-frierne

Fant hverandre etter innspilling - nå har forholdet tatt slutt.

BRUDD: Det er over mellom Miriam Sandvik og Espen André Rødnes. Foto: Privat
BRUDD: Det er over mellom Miriam Sandvik og Espen André Rødnes. Foto: Privat Vis mer

I fjorårets sesong av «Jakten på kjærligheten», meldte Miriam Sandvik (22) seg på i håp om å finne lykken med bonden André Johansen (23).

På en annen gård ankom frieren Espen André Rødnes (27) - med Inger Lund (29) i kikkerten. Det ble imidlertid ingen romantiske følelser mellom de to, og Rødnes måtte forlate gården.

POOL PARTY: To av frierne i «Jakten på kjærligheten» gjør alt de kan for å vinne en alene-date under mandagens episode. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Heller ikke Sandvik og Johansen var en match - men historien stoppet ikke der. Etter innspilling fant nemlig de to frierne lykken med hverandre.

Nå kan imidlertid Sandvik fortelle at de ikke lenger er et par.

- Jeg kan bekrefte at spekulasjonene om at det er slutt mellom meg og Espen er sanne. Vi slo opp for noen dager siden, forteller 22-åringen til Dagbladet.

Sykdom og brudd

Det var Rødnes som tok intiativ til bruddet. Overfor Dagbladet forteller han at han tror det er til det beste nå.

- Det er ikke helt der for min del, så da ble det slik. Men Miriam er en helt fantastisk jente, og det er synd at det ble slik, sier 27-åringen, og legger til:

- Jeg tror det er best med litt avstand nå, for oss begge. Det var ikke et lett valg. Men akkurat nå er det for det beste, og hvis det er meningen så blir det oss to seinere.

- VONDT: Sandvik sier det er tøft å håndtere bruddet. Foto: Privat
- VONDT: Sandvik sier det er tøft å håndtere bruddet. Foto: Privat Vis mer

Sandvik synes det er vanskelig å tenke på at det ikke er de to lenger.

- Jeg synes det er skikkelig vondt, rett og slett. Jeg virkelig elsker ham av hele mitt hjerte, og tida vår har vært den beste tida i livet mitt. Det er en tung vei å gå, sier hun, og legger til at det er ekstra tøft nå, i og med at hun sitter hjemme alene i karantene.

22-åringen har nemlig fått påvist coronaviruset, og er i karantene for å unngå å smitte andre. Hun forteller at hun ikke har noen symptomer sett bort fra litt hodepine og vondt i halsen, og sier at formen ellers er fin.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Og på toppen av det hele går hun nå altså gjennom et samlivsbrudd.

- Det er en tung vei å gå, men det går nok over etter hvert. Det er god stemning mellom oss, og vi er venner. Vi er også begge åpne for at det kan bli oss igjen i framtida, men akkurat her og nå så fungerer det ikke for hans del, forteller hun.

UTVALGT: Beatrice Fjell er en av fire bønder som får lete etter kjærligheten på TV i «Jakten på kjærligheten». Her får hun beskjeden fra programleder Katarina Flatland, etter å ha mottatt bunken med frierbrev. Video: TV 2 Vis mer

Fant hverandre

Da Sandvik og Rødnes ble et par, hadde de som nevnt begge forsøkt å finne lykken med hver sin bonde i «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Sandvik trakk seg imidlertid fra programmet da hun og tre andre ble invitert til gården til André Johansen.

I ettertid ble det spekulert på om Sandvik trakk seg for å heller satse på Rødnes, noe hun har avkreftet.

- Vi møttes på et hotell i innspillingstiden, der alle frierne var til stede. Vi var 40 single mennesker, og man tilbrakte mye tid med hverandre. Vi snakket og fikk god kontakt der. Jeg trakk meg ikke for å bli sammen med Espen, sa hun da forholdet deres ble kjent i november.

GOD STEMNING: Jakten-frierne får seg en overraskelse da de inviteres til boblebadet av Invar i «Jakten på kjærligheten». Video: TV 2 Vis mer

Rødnes kunne også bekrefte dette, og sa at han tok motet til seg og sendte en melding til 22-åringen etter at innspillingen var ferdig i fjor sommer.

- Det føles veldig bra å ha en kjæreste. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli sammen med en annen frier, selv om vi begge deltok nettopp for å få kjæreste, sa han den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!