Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen:

Brudd for «Jakten»-paret

Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen fant hverandre på tv i 2013. Nå har lykken tatt slutt for paret.

BRUDD: Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen har gått hver til sitt. Foto: TV 2
BRUDD: Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen har gått hver til sitt. Foto: TV 2 Vis mer

I oktober 2017 kunne «Jakten på kjærligheten»-paret Øyvind Leine Thune (35) og Elise Edvardsen (30) avsløre at de hadde tatt forholdet videre og forlovet seg.

Paret, som har to sønner sammen, møttes under innspillingen av TV 2-serien i 2013, men nå har lykken tatt slutt for paret.

Det bekrefter Thune selv i tirsdagens utgave av Se og Hør.

PÅ TV: Øyvind og Elise (nummer tre fra høyre) ble et par under «Jakten på kjærligheten» i 2013. Her sammen med de andre frierne. Foto: Espen Solli / TV 2
PÅ TV: Øyvind og Elise (nummer tre fra høyre) ble et par under «Jakten på kjærligheten» i 2013. Her sammen med de andre frierne. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Det er selvsagt ikke noe stas når det er brudd. Men jeg kan bekrefte at Elise har flyttet ut, sier bonden til Se og Hør, samtidig som han påpeker at det er trist at de ikke fikk det til å fungere.

Overfor Se og Hør kan han også avsløre at boligen paret bygde sammen nå skal selges.

AVSLØRER: Det er i tirsdagens Se og Hør at bruddet blir kjent. Foto: Faksimile fra Se og Hør
AVSLØRER: Det er i tirsdagens Se og Hør at bruddet blir kjent. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Gikk ned på kne

- Jeg har alltid tenkt på at jeg skulle fri til Elise. Jeg er en mann som synes at det å gifte seg er koselig, og nå var det på tide, kunne «Jakten»-bonden fortelle til TV 2 da han hadde fridd til Edvardsen.

I november 2013 fikk TV-seerne se «Jakten»-bonden fra Valdres erklære sin kjærlighet til jenta fra Mesnali i Hedmark.

Etter at de to hadde blitt kjærester, fortalte Thune til Se og Hør at 30-åringen hadde vært en favoritt helt fra hun sendte det første brevet.

Selv med kameraer og hektisk produksjon sydet det av varme følelser. Det ble tidlig klart at det var ekte bonderomantikk i lufta, og paret hadde ingen tid å miste.

- Jeg har jaktet på disse følelsene i mange år. Helt ærlig, så har jeg aldri kjent det slik før. Elise er mitt livs kjærlighet, det vet jeg allerede nå, fortalte han til bladet.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

To barn

I april 2014 kunne paret avslørte at de ventet sitt første barn sammen.

- Han er en bestemt herremann og vet hva han vil. Det har han etter oss begge. Han trenger å ha sterke meninger. Det kommer godt med på et sted som Vang, har Thune tidligere fortalt til Se og Hør om eldstesønnen Kristoffer.

At sønnen er bestemt er visstnok ikke det eneste likhetstrekket han har med sine foreldre. Gutten har i tillegg allerede vist stor interesse for dyr og gårdsstell.

Tre år etter at de ble foreldre for første gang, fikk de også sin andre sønn sammen.