Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jan Thomas:

Brudd for Jan Thomas

- Kjente at følelsene ikke var der på samme måte lenger.

BRUDD: Jan Thomas bekrefter bruddet med sin meksikanske flamme. Foto: Johannes Worsøe Berg
BRUDD: Jan Thomas bekrefter bruddet med sin meksikanske flamme. Foto: Johannes Worsøe Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I oktober kunne kjendisstylist Jan Thomas (51) bekrefte overfor Se og Hør at han hadde funnet kjærligheten.

Jan Thomas reiste til Mexico som vanlig rundt juletider. Der skulle han tilbringe tid med kjæresten, den meksikanske arkitekten Ramiro Ricon Ledezma (30).

Kjærlighetsferien ble imidlertid ikke helt som Jan Thomas hadde sett for seg, og nå har lykken brast for 51-åringen. Det bekrefter han overfor Se og Hør.

- Da jeg kom dit ned kjente jeg at følelsene ikke var der på samme måte lenger. Det var ikke nok til å fortsette avstandsforholdet. Ramiro ble lei seg, men sånn er livet, sier Jan Thomas til bladet.

ENDE OPP ENSOM: I God Kveld Norge forteller Jan Thomas om forholdet til sin avdøde mor, som var bekymret for at sønnen skulle ende opp som ensom. Video: TV 2 Vis mer

Jan thomas og Ledezma traff hverandre i Mexico i sommer, og stylisten tilbrakte hele to måneder i det varme landet. Det begynte etter hvert å oppstå varme følelser med 20 år yngre Ramiro Ricon Ledezma.

Til tross for at paret har forsøkt å tilbringe mye tid sammen, er forholdet mellom dem nå over.

Stresser ikke

Da stylisten fylte 50 i fjor vinter, kunne han overfor Dagbladet fortelle at han ikke stresset med sin daværende tilværelse som singel.

- Ikke er jeg desperat. Jeg trenger absolutt ingen til å betale regningene mine, ingen til å gjøre meg lykkelig. Det hadde vært fint, men det er ikke noe behov, sa han.

Jan Thomas hadde fram til da vært i tre seriøse forhold gjennom livet sitt. Det siste var svært offentlig og i Norge. Han og daværende ektemann Christopher Mørch Husby snakket fritt om at de ønsket seg barn.

Det ønsket har han ikke lagt fra seg.

- Jeg har ikke lagt fra meg noen ting. Vi var veldig nære å få barn, så alt er bokstavelig talt tilrettelagt om jeg en dag vil ta opp tråden igjen. Men akkurat nå føler jeg ikke at jeg kan gi et barn den oppmerksomheten det fortjener. Vi jobber masse mot å få merket vårt stort i Norden, og etter hvert også globalt, sa han.

​Interessert i mat

I høst var kjendisstylisten også aktuell i TV 2-programmet «Kjendisrestauranten», der han sammen med andre kjente fjes skulle drive en restaurant.

I forkant av programmet gikk Jan Thomas ut og slaktet norske restauranter i et intervju med Dagbladet.

KLAR TALE: Kjendisstylist Jan Thomas medvirket i høst i programmet «Kjendisrestauranten» på TV 2. Men han er ikke tilfreds med maten her. - Jeg har like lite lyst til å smake på den, som rottegift, sier han. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg blir uvel og får oppblåst mage de sjeldne gangene jeg er ute og spiser i Norge fordi fløte, sukker og smør går igjen i omtrent alle rettene på menyen. Kroppen min blir forgiftet - eller forurenset - og reagerer på samme måte som om jeg hadde influensa. Resultatet er at jeg blir trøtt og sliten, sa Jan Thomas.​

Da skjønnhetsprofilen for en tid tilbake var med i 4-stjerners middag på TVNorge, ble det fleipet med at han bare spiste eggehvite og banan.

- Sannheten er at jeg har lagt om kostholdet totalt - og opplever at livet mitt har fått en ny kickstart, sa han i forbindelse med «Kjendisrestauranten».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!