<strong><p>SLUTT:</strong> Avstanden ble for stor for Christie Brinkley og John Mellencamp. Her avbildet tidligere i år. Foto: Splash News / NTB Scanpix
</p><p><br></p>

SLUTT: Avstanden ble for stor for Christie Brinkley og John Mellencamp. Her avbildet tidligere i år. Foto: Splash News / NTB Scanpix


Vis mer

Brudd for kjendispar etter ett år som kjærester

Den tidligere supermodellen Christie Brinkley (62) og sangeren John Mellencamp (64) går hver til sitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter ett år som kjærester har den tidligere supermodellen Christie Brinkley (62) og sangeren John Mellencamp (64) gått hver til sitt.

- Både avstanden mellom hjemmene og deres hektiske karrierer gjorde det vanskelig å opprettholde forholdet.

- Men de kommer til å forbli gode venner, bekrefter begges talspersoner til People.

- Rolig cowboy

Mens Brinkley har vært travelt opptatt med å promotere sin nye prosecco Bellissima denne sommeren, har Mellencamp vært på turnè hele våren og sommeren.

Paret møttes for første gang på en fest i Hamptons i fjor. Den gang trodde ikke Brinkley at hun og artisten, som tidligere var kjæreste med Meg Ryan (54), passet sammen i det hele tatt.

- Jeg tenkte: «Wow, vi er skikkelig motsetninger til hverandre. Han er en slags throwback fra en annen tid. Som en rolig cowboy.» Men så begynte vi å snakke sammen og jeg innså at vi hadde mange felles interesser, har hun fortalt til nettstedet.

Fra 1985 til 1994 var Brinkley gift med den legendariske sangeren Billy Joel (66), som hun har artistdatteren Alexa Ray Joel (29) med. Hun har også to andre barn fra to andre ekteskap.

Barna knyttet dem sammen

Mellenkamp har på sin side fem barn fra tre ulike ekteskap.

Det var barna og alderen som knyttet duoen sammen.

- Jeg kjenner menn som går ut med jenter som er utrolig unge. Når de snakker om ting, så forstår ikke kjærestene referansene som blir sagt en gang. Når det kommer til forhold er det noe fint med å være på samme alder, sa Christie til People i fjor.

Den amerikanske modellen og skuespilleren var en av verdens mest populære kvinner da hun slo gjennom på slutten av 1970-tallet, og hun har blant annet prydet forsiden til Sports Illustrated tre ganger.

Til tross for at Brinkley i dag har fylt 62 år, så får hun fremdeles hodene til å snu.

Denne saken ble først publisert på Seher.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer