Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jon Niklas Rønning og Kristine Riis:

Brudd for komikerparet

Har gått hver til sitt under fem måneder etter at de ble foreldre.

BRUDD: Forholdet mellom de norske komikerne Jon Niklas Rønning og Kristine Riis har tatt slutt. Det bekrefter sistnevnte til VG.Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Forholdet mellom de norske komikerne Jon Niklas Rønning og Kristine Riis har tatt slutt. Det bekrefter sistnevnte til VG.Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Komikerduoen Jon Niklas Rønning (40) og Kristine Riis (37) har gått hver til sitt. Det bekrefter sistnevnte til VG.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom oss. Utover det har jeg ikke lyst til å si noe, forteller Riis til avisa.

Avisa har også vært i kontakt med Rønning som ikke ønsker å kommentere bruddet, men Rønnings manager, Elina Krantz bekrefter bruddet overfor VG. Ifølge avisa skal forholdet mellom komikerduoen ha tatt slutt nylig.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Riis eller Rønning.

GÅTT HVER TIL SITT: Jon Niklas Rønning og Kristine Riis har vært et par siden 2017. I mars fikk de sitt første barn sammen. Foto: Tore Skaar
GÅTT HVER TIL SITT: Jon Niklas Rønning og Kristine Riis har vært et par siden 2017. I mars fikk de sitt første barn sammen. Foto: Tore Skaar Vis mer

I august fylte Riis 37 år, og i den delte Rønning en kjærlighetserklæring til bursdagsbarnet. Det gjorde han i et innlegg på Instagram-profilen sin.

- Gratulerer med dagen til min vakre kjæreste, morsomme humorsparringspartner, uunnværlige hverdagskaospilot og nydelige livsledsager, Kristine. Jeg beundrer deg - og alt som er deg. Fra stormforelskelse september 2017 til familie på fire august 2019. Livet byr på noen spennende svinger - og jeg er enormt glad for at du løste billett til denne uspesifiserte turen med meg, og ble kjæresten min, var noe av det komikeren skrev.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Fikk barn sammen

Riis og Rønning har vært kjærester de siste to åra, og i mars ble de foreldre for første gang sammen til en liten gutt. Rønning har sønnen Gabriel (5) fra et tidligere forhold.

Nyheten om at de hadde blitt foreldre bekreftet paret overfor Dagbladet.

- Vi er superglade og takknemlige over gutten vi har fått. Han skal hete Charlie Riis Rønning og er fantastisk fin på alle måter, skrev de to i en felles uttalelse.

Komikerparet avslørte graviditeten da de gjestet NRKs tradisjonelle «Kvelden før kvelden», som ble sendt på tv lille julaften i fjor.

«Mulig vi tok i en smule for å tydeliggjøre budskapet: Det er jul og Kristine og jeg skal ha barn. En gutt som kommer til våren. Vi gleder oss!», skrev Rønning til et Instagram-bilde hvor han og Riis tilsynelatende poserer som Josef og jomfru Maria.

Under graviditeten benyttet Rønning anledningen til å hylle sin daværende gravide kjæreste. Det gjorde han da duoen dukket opp på rød løper sammen i forbindelse med en premiere på Latter i februar.

- Kristine har vært en helt. Jeg er så imponert over henne, og med det livet jeg har hvor jeg står på scenen fire kvelder i uka, og at vi har en sønn hjemme på fem år. Måten hun balanserer det med livet som gravid - jeg må bare bøye meg i støvet altså, det er imponerende. Hun er fantastisk, sa Rønning til Dagbladet.

HER ER TEGNENE: Den svenske artisten Zara Larsson og den britiske modellen Brian Whittaker har vært et par i to år. Nå virker det imidlertid ut som at forholdet kan ha tatt slutt. Video: Kine Falch. Programledere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Perfekt match

Det var høsten 2017 at duoen bekreftet at de var blitt kjærester.

- Vi er sammen, vi er kjærester. Vi har vært venner og kjent hverandre gjennom samme miljø i mange år. Så fant vi ut at det var en perfekt match, fortalte Rønning til Dagbladet den gang.

View this post on Instagram

Ute på den andre siden @frkriis

A post shared by Jon Niklas Rønning (@jonniklasronning) on

Komikerduoens venninne, artist Maria Mena har tidligere fortalt på sosiale medier at hun spleiset Riis og Rønning. Det var åpenbart en match den gang, da sistnevnte bare hadde lovord å si om sin daværende kjæreste.

- Kristine er en helt fantastisk kjæreste. Hun er vakker, klok, varm og morsom, har Rønning tidligere uttalt til Se og Hør under premieren av Humorgallaen på Chateau Neuf i 2017.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling