Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kurt Nilsen og Oda Rivrud:

Brudd for Kurt Nilsen og kjæresten

Det bekrefter artistens manager.

SINGEL: Artist Kurt Nilsen og kjæresten Oda Rivrud har gått hver til sitt etter om lag fem år som kjærester. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
SINGEL: Artist Kurt Nilsen og kjæresten Oda Rivrud har gått hver til sitt etter om lag fem år som kjærester. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Se og Hør har forholdet mellom artist Kurt Nilsen (39) og kjæresten Oda Rivrud (29) tatt slutt.

Duoen, som har vært kjærester i om lag fem år, møttes da begge var involvert i «Idol»-sirkuset på TV 2. Nilsen, som selv vant konkurransen i sin tid, var den gang dommer i konseptet, mens Rivrud var tilknyttet produksjonen.

PÅ FORSIDEN: Se og Hør kan avsløre at Kurt Nilsen er singel igjen, etter å ha vært kjæreste med Oda Rivrud i rundt fem år. Foto: Faksimile
PÅ FORSIDEN: Se og Hør kan avsløre at Kurt Nilsen er singel igjen, etter å ha vært kjæreste med Oda Rivrud i rundt fem år. Foto: Faksimile Vis mer

Overfor Dagbladet bekrefter artistens manager, Jan Fredrik Karlsen, at Nilsen og Rivrud har gått hver til sitt. Han opplyser samtidig at ingen av dem har noen kommentarer utover dette.

Hus for salg

For to år siden avslørte Se og Hør for øvrig at paret hadde kjøpt en romslig enebolig sammen i Minnesund i Eidsvoll kommune.

Paret har bodd der sammen de siste åra, men i slutten av mai skrev Romerikes Blad at boligen var blitt lagt ut for salg.

- Jeg kan bekrefte at huset er lagt ut for salg. Utover det har jeg ingen kommentar, sa Kurt Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen, til avisa den gang.

Kort tid etter at Se og Hør skrev om romansen, bekreftet 39-åringen forholdet til Rivrud i sosiale medier. På sin egen Instagram-profil, delte han et bilde av kjæresten.

- Spesiell person

Før jul samme år, valgte Nilsen å lette på sløret om forholdet til ti år yngre Rivrud.

- Jeg har det veldig, veldig bra. Jeg er forelsket. Hun er bra. Da jeg satt meg ned i dommerstolen på «Idol» fikk jeg lov til å møte en veldig spesiell person. Det er mitt beste øyeblikk i 2013, innrømmet Kurt Nilsen overfor VG i 2013.

Tidligere samme år ble det for øvrig kjent at artisten skulle skilles fra kona Kristin, som han giftet seg med sommeren 2006.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!