Kurt Nilsen og Oda Rivrud:

Brudd for Kurt Nilsen og kjæresten

Det bekrefter artistens manager.

SINGEL: Artist Kurt Nilsen og kjæresten Oda Rivrud har gått hver til sitt etter om lag fem år som kjærester. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
SINGEL: Artist Kurt Nilsen og kjæresten Oda Rivrud har gått hver til sitt etter om lag fem år som kjærester. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Se og Hør har forholdet mellom artist Kurt Nilsen (39) og kjæresten Oda Rivrud (29) tatt slutt.

Duoen, som har vært kjærester i om lag fem år, møttes da begge var involvert i «Idol»-sirkuset på TV 2. Nilsen, som selv vant konkurransen i sin tid, var den gang dommer i konseptet, mens Rivrud var tilknyttet produksjonen.

Overfor Dagbladet bekrefter artistens manager, Jan Fredrik Karlsen, at Nilsen og Rivrud har gått hver til sitt. Han opplyser samtidig at ingen av dem har noen kommentarer utover dette.

Hus for salg

For to år siden avslørte Se og Hør for øvrig at paret hadde kjøpt en romslig enebolig sammen i Minnesund i Eidsvoll kommune.

Paret har bodd der sammen de siste åra, men i slutten av mai skrev Romerikes Blad at boligen var blitt lagt ut for salg.

- Jeg kan bekrefte at huset er lagt ut for salg. Utover det har jeg ingen kommentar, sa Kurt Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen, til avisa den gang.

Kort tid etter at Se og Hør skrev om romansen, bekreftet 39-åringen forholdet til Rivrud i sosiale medier. På sin egen Instagram-profil, delte han et bilde av kjæresten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer