Lars Vaular:

Brudd for Lars Vaular

Går fra hverandre etter fire års ekteskap.

BRUDD: Lars Vaular og Malin Kulseth avbildet sammen før utdelingen av Spellemannprisen i Oslo Spektrum i 2015.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix
BRUDD: Lars Vaular og Malin Kulseth avbildet sammen før utdelingen av Spellemannprisen i Oslo Spektrum i 2015. Foto: Fredrik Varfjell / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Bergensrapperen Lars Vaular (34) og kona Malin Kulseth (31) har gått fra hverandre etter fire års ekteskap.

Det bekrefter han selv overfor Bergens Tidende. I intervjuet forteller Vaular at ekteskapet ikke gikk helt slik han hadde tenkt. I hans kommende singel «Kroppsspråk» rapper han blant annet om at livet ikke alltid går etter planen.

- Linja «når ditt beste ikke er godt nok» er en erkjennelse av at ting ikke alltid går helt som du tror, uten at det nødvendigvis er noens feil, sier han til avisa.

BRUDD: Lars Vaular og Malin Kulseth har gått fra hverandre. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Lars Vaular og Malin Kulseth har gått fra hverandre. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Han er opptatt av at låta ikke være en deprimerende «skilsmisselåt».

- Det kunne vært en trist sang med en annen beat. Men her jobber beaten og teksten litt mot hverandre. Teksten går nedover, og den livsbejaende beaten går oppover. Det er jo et gammelt og godt grep.

Overfor Dagbladet bekrefter artistens manager, Mikal Telle, bruddet. Han informerer videre at Vaular og Kulseth ikke ønsker å kommentere bruddet ytterligere.

BØNDA IFRA NORD?: Lars Vaular er ute med sitt nye album «1001 hjem», som blant annet inneholder låta «Gary Speed». Sammen med TV 2s Kasper Wikestad kårer de tidenes kuleste fotballsanger. VIDEO: Oddbjørn Vistnes Vis mer Vis mer

Bryllup i Bergen

Det var i juni 2015 paret giftet seg, etter flere måneder som forlovet.

Bryllupet fant sted i Vaulars hjemby, og de ga hverandre sitt ja i Bergen Domkirke.

Flere av rapperens profilerte venner var til stede som gjester i bryllupet, deriblant Live Nelvik og Tore Sagen, Mia Hundvin, fetter Sondre Lerche, samt tv-profil Leo Ajkic.

Sistnevnte var for øvrig forlover, ifølge Se og Hør.

Sammen har Kulseth og Vaular to barn, født henholdsvis i 2012 og i 2017.

Kritikerrost

Lars Vaular er en av Norges mest populære og kritikerroste rappere. I 2012 vant han Spellemannprisen for beste hip hop-album for tredje året på rad, og har vunnet en rekke andre priser for musikken sin.

De siste åra har han blant annet gjort samarbeid med flere norske artister, deriblant Astrid S, Kamelen og Unge Ferrari.

I 2015 ga han ut tre EP-er («666 ALT», «666 GIR», «666 MENING»). Alle tre fikk gode tilbakemeldinger.

Malin Kulseth har på sin side vært musikkredaktør i Natt & Dag, og musikkekspert i Aftenposten. Nå er hun redaktør i Spotify Norge.