Lene Alexandra Øien

Brudd for Lene Alexandra

Bekrefter bruddet på Instagram

SINGEL: Lene Alexandra bekrefter at hun og forloveden har gått fra hverandre. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SINGEL: Lene Alexandra bekrefter at hun og forloveden har gått fra hverandre. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lene Alexandra Øien (37) og forloveden, Karl Erik Overn (29), har gått fra hverandre. De to møttes i fjor sommer, og ble raskt både forlovet og samboere.

Det skulle derimot ikke vare evig, kan den tidligere glamourmodellen og entreprenøren nå avsløre.

«Brudd er aldri gøy. Når man møter noen, forelsker seg og forlover seg gjør man det fordi det der og da føles rett og man ønsker leve sammen resten av livet i gode og onde dager. Det ble ikke slik», skriver hun på Instagram.

Øien avslutter med å fortelle at de to skilles som gode venner. Overfor TV 2 opplyser hun at hun ikke ønsker å kommentere bruddet ytterligere.

Aktivt par

Det var i fjor sommer at Øien avslørte på Instagram at hun hadde funnet kjærligheten.

«Jeg visste seriøst ikke hva jeg ville ha, og hadde gitt opp kjærligheten. Så dukket han opp fra nowhere og da skjønte jeg hva jeg ville ha, og hva jeg trengte i en mann», skrev hun til sine mange tusen følgere.

MANGE ROLLER: Lene Alexandra Øien (36) har vært gjennom mange endringsreiser siden hun dukket opp i rampelyset på midten av 2000-tallet. Hun mener det er på tide at mediene slutter å omtale henne som tidligere glamourmodell. - Det er tross alt ti år siden jeg sluttet med det, sier hun.Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Hun la ut et bilde av Karl Erik Overn, som da var hennes nye utkårede. Til Dagbladet fortalte Øien at Ovren er leder, foredragsholder og coach. Han har bakgrunn som skiløper, og har studert ved NTNU.

- Karl Erik sjekket meg opp på Instagram. Jeg visste ikke hva slags mann jeg ville ha eller hva jeg trengte før jeg traff ham. Han gjør at jeg føler meg som en enda sterkere utgave av meg selv. Så er han veldig snill, og passer på at jeg ikke jobber for mye, sa hun.

Det skulle altså ikke bli de to.

«Vi møttes på helt feil tidspunkt i livet, dessverre», skriver hun nå på Instagram.

Nytt liv

Øien var i begynnelsen av 20-årene da hun dukket opp i offentligheten for første gang, henholdsvis i «Idol» i 2003 og «Robinsonekspedisjonen» året etterpå.

Det var riktignok PR-stuntet hun gjennomførte sammen med Aylar Lie samme år, der jentene påsto overfor pressen at de hadde hatt en het natt med artist Robbie Williams (45), som for alvor trakk Øien inn i medienes søkelys.

De påfølgende årene jobbet Øien altså som glamourmodell, før hun beveget seg over i musikkverdenen og satset på en karriere som sukkerspinnpop-artist.

SENSE OF MAGIC: Tryllekunstner Sean Serville (16) viser Lene Alexandra magiske triks. Video: Magnus Ødegård / Malene Storrusten Vis mer

Så, etter å ha vunnet «Skal vi danse» i 2008, gikk østfoldingen gradvis gjennom en stor imageendring. Silikon og bøylemikrofon var byttet ut med treningstøy og muskler, og brått var Øiens fasade ikke til å kjenne igjen.

Etter 2008 har hun blant annet utdannet seg til personlig trener og livsstilscoach, gitt ut boka «Bra nok» og startet selskapet La Lifestyle - der hun hjelper folk til et sunnere liv. De siste åra har hun også mottatt en rekke utmerkelser innen bikinifitness, før hun la konkurransene på hylla etter jul.

- Man blir egoistisk av ekstrem prestasjon, fordi fokuset ofte blir ensidig. For all del, jeg synes det er dødskult at folk gjennomfører ekstreme ting, men målet mitt i LA Lifestyle har alltid vært å hjelpe mennesker til å få et sunnere liv. Jeg innså vel etter hvert at ekstremsport, etter mitt syn, ikke er helsebringende på lang sikt, sa hun til Dagbladet i sommer.

Helsemessige utfordringer var også en årsak til at Øien hoppet av bikinifitness-kjøret. Nå har hun det bedre enn aldri før:

- Jeg har ikke funnet meg selv, for sånt tror jeg ikke på. Derimot tror jeg at vi mennesker hele tida er under utvikling, og jeg er sikker på at det samme gjelder for meg. Akkurat nå er livet veldig, veldig bra, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer