Brudd for «Lotto»-May

Programlederen og samboeren går fra hverandre etter ti år. 

BRUDD MED SAMBOEREN: «Lotto»-programleder May Lisbeth Myrvang fortalte på Facebook i går at hun og samboeren har bestemt seg for å gå fra kjærester til venner. Bildet er fra 2012. Foto: Lise Grønskar / Dagbladet
BRUDD MED SAMBOEREN: «Lotto»-programleder May Lisbeth Myrvang fortalte på Facebook i går at hun og samboeren har bestemt seg for å gå fra kjærester til venner. Bildet er fra 2012. Foto: Lise Grønskar / DagbladetVis mer

(Dagbladet): I går kveld offentliggjorde programlederen for NRKs «Lotto»-sending, May Lisbeth M. Myrvang (39), at hun og samboeren Knut Torgersruud (42) hadde gått fra hverandre etter et ti år langt forhold.

Det var TV 2 som først omtalte saken. Ifølge kanalen delte paret en felles melding på Facebook, der bruddet ble bekreftet.

- Fra 10 år som kjærester til å bare være venner. Fokuset vårt fremover er å fortsatt være gode forbilder til de tre fantastiske jentene våre, heter det i innlegget.

Paret ber om forståelse og forklarer at de ikke vil si noe utover det. De har tre døtre sammen.

Torgersruud jobber som reporter i «God Morgen Norge» og Myrvang har tidligere jobbet som værmelder i samme kanal. Hun har også ledet programmet «Livsstilsguiden» på Canal 9.