Brudd for «Lotto»-May

Programlederen og samboeren går fra hverandre etter ti år. 

BRUDD MED SAMBOEREN: «Lotto»-programleder May Lisbeth Myrvang fortalte på Facebook i går at hun og samboeren har bestemt seg for å gå fra kjærester til venner. Bildet er fra 2012. Foto: Lise Grønskar / Dagbladet
BRUDD MED SAMBOEREN: «Lotto»-programleder May Lisbeth Myrvang fortalte på Facebook i går at hun og samboeren har bestemt seg for å gå fra kjærester til venner. Bildet er fra 2012. Foto: Lise Grønskar / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går kveld offentliggjorde programlederen for NRKs «Lotto»-sending, May Lisbeth M. Myrvang (39), at hun og samboeren Knut Torgersruud (42) hadde gått fra hverandre etter et ti år langt forhold.

Det var TV 2 som først omtalte saken. Ifølge kanalen delte paret en felles melding på Facebook, der bruddet ble bekreftet.

- Fra 10 år som kjærester til å bare være venner. Fokuset vårt fremover er å fortsatt være gode forbilder til de tre fantastiske jentene våre, heter det i innlegget.

Paret ber om forståelse og forklarer at de ikke vil si noe utover det. De har tre døtre sammen.

Torgersruud jobber som reporter i «God Morgen Norge» og Myrvang har tidligere jobbet som værmelder i samme kanal. Hun har også ledet programmet «Livsstilsguiden» på Canal 9.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer