«Love is Blind»:

Brudd for Netflix-paret etter trekantdrama

Lykken brast igjen.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det siste halvåret har Netflix valgt å satse på en rekke realityserier, noe som virker å ha gått rett hjem hos publikummerne. Serien «Too Hot To Handle» har blant annet skapt overskrifter verden over, for sitt ville konsept. Deltakerne kunne nemlig omtrent ikke ta på hverandre. Gjorde de det, mistet de penger. Suksessen var umiddelbar, og den lå lenge på den norske Netflix-toppen.

Realitykjøret startet derimot med «Love is Blind» tidligere i år, der en rekke deltakere skulle forlove seg med hverandre før de fikk se hverandre fysisk. Eksperimentet ble spennende tv-titting for mange, men var ingen suksessoppskrift på lang sikt.

Flere av parene har gått hver til sitt. Nå har nok en duo bestemt seg for å skille lag, skriver flere internasjonale medier.

Forlatt ved alteret

Duoen bestående av Mark Cuevas og Lauren «LC» Chamblin møttes under innspilling, men ble ikke sammen i programmet. Det har seg nemlig slik at Cuevas gikk for ti år eldre Jessica Batten.

Cuevas var aldri i tvil om at Batten var kvinnen i hans liv, og fridde. Det angrer han trolig bittert på i dag. Aldersforskjellen var vanskelig for henne å akseptere, og hun bestemte seg for å forlate ham ved alteret. For det fikk hun passet påskrevet i sosiale medier, og hun ble lenge omtalt som en av USAs mest forhatte kvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer