Brudd for Olaf Thommessen

Lykken skulle ikke vare for den tidligere politikeren.

SLUTT: Finansmannen Olaf Thommessen kom på premiere med sin kjæresten Malin Sjoner i april. Nå har de gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum
SLUTT: Finansmannen Olaf Thommessen kom på premiere med sin kjæresten Malin Sjoner i april. Nå har de gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag valgte Olaf Thommessen (53), forretningsmann og tidligere politiker, å komme med en nokså uvanlig uttalelse. Han bestemte seg nemlig for å hylle sin ekskone, tidligere supermodell Vendela Kirsebom (52), etter at det ble kjent at hun hadde forlovet seg med Petter Pilgaard (39).

Saken ble godt lest på Dagbladets flater, og det var tydelig at mange synes den personlige gratulasjonen var hyggelig. Det er imidlertid sjelden Thommessen, som skilte seg fra Kirsebom i 2007, figurerer i pressen om dagen.

I sommer pratet han med Dagbladet Magasinet om livet, men kjærligheten holdt han tett om. Noen måneder før delte han derimot med Dagbladet at han hadde fått seg kjæreste.

Brudd

Nå opplyser han forholdet har tatt slutt.

I april hadde TV3 premierefest for «Wisting», norgeshistoriens dyreste serie. I den anledning var en rekke profiler, deriblant Thommessen og hans utvalgte, samlet til visning på Sentralen i Oslo.

Ekspolitikerens kjæreste het Malin Sjoner (32), og jobber i selskapet Curamendo. Hun er også gründer, og har siden hun gikk ut av BI, blant annet laget en programvare for servicesektoren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer