Erik Anders Sæter og Ingrid Aguiluz

Brudd for «Paradise Hotel»-paret

- Ja, det er slutt.

BRUDD: Ingrid Aguiluz og Erik Anders Sæter ble sammen da de deltok i årets sesong av «Paradise Hotel». Nå er forholdet over. Foto: Marie Røssland
BRUDD: Ingrid Aguiluz og Erik Anders Sæter ble sammen da de deltok i årets sesong av «Paradise Hotel». Nå er forholdet over. Foto: Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Erik Anders Sæter (21) og Ingrid Aguiluz (21) kunne i april bekrefte overfor Dagbladet at de hadde blitt kjærester etter oppholdet på «Paradise Hotel».

Nå avslører Aguiluz på bloggen sin at forholdet er over.

«Ja, det er slutt mellom meg og Erik. Jeg blir utrolig lei meg av å skrive det», skriver hun og forklarer videre at det tidvis har vært vanskelig å ha et offentlig forhold.

Hun utdyper videre at det ble spesielt utfordrende da Sæter i slutten av mai reiste bort for å delta i den kommende sesongen av «Farmen kjendis».

«Vi har helt sinnsyke minner sammen som ingen av oss kommer til å glemme. Det er virkelig ikke en dans på roser og være sammen i offentlighet, alle vet at vi er sammen, men allikevel forstår ikke enkelte mennesker at vi er det. Folk ødelegger og snakker dritt. Dette har gjort at forholdet våres har vært utrolig tøft», skriver hun videre.

Både Aguiluz og Sæter bekrefter overfor Dagbladet at forholdet er over, men ønsker ikke å utdype bruddet ytterligere.

KJÆRESTER: Ingrid Aguiluz og Erik Sæter bekrefter i dette intervjuet med «Pærra-preik» at de har blitt kjærester etter «Paradise Hotel»-oppholdet. De avslører også at planlegger å flytte inn sammen. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer

Kjendisbror

De ferske realityprofilene falt pladask for hverandre i Mexico under innspillingen av årets sesong av «Paradise Hotel».

- Vi har holdt dette inne en stund etter at vi kom hjem, men ja, vi er kjærester, røpet duoen overfor Dagbladet i april.

De har hele veien hatt et avstandsforhold, noe de den gang innrømmet at var utfordrende.

- Det som er problemet med avstandsforhold, er at man i perioder er veldig mye sammen, og andre perioder ser man ikke hverandre ikke i det hele tatt. Man savner hverandre ekstremt mye, sa Sæter.

Erik Anders Sæter var blant de første fem guttene som sjekket inn i jubileumssesongen av «Paradise Hotel».

Da Dagbladet møtte 21-åringen i Mexico i forkant av innspillingen i januar, fortalte han at det var enkelte ting han ønsket å holde hemmelig for de andre deltakerne.

Han er nemlig lillebroren til «Farmen Kjendis»-profil og kjendisstylist Erlend Elias Bragstad. Det ønsket han imidlertid ikke at de andre deltakerne skulle vite.

- Jeg hører det nok i hverdagen at jeg er broren hans. Dette blir kanskje en friplass til å være meg selv. Jeg nevner ham nesten aldri uansett. Jeg kjenner jo Erlend Elias som min bror gjennom 21 år som har dullet og passet på meg, og det er noe helt annet enn hva man ser på tv eller i media, sa han den gang.

SØSKEN: Erlend Elias røper hemmeligheten bak lillebrorens klesstil, og forteller samtidig hva han synes om «Paradise»-innsjekken. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Tøff barndom

Nylig åpnet den kommende «Farmen kjendis»-profilen seg om en barndom som ikke alltid var like enkel. Overfor Dagbladet fortalte han at han over en lengre periode ble mobbet.

Dette gjorde at han bygget opp en selvtillit som han tror ofte blir misforstått.

- Man skaper jo personligheten sin etter egne opplevelser. Når jeg virker arrogant og selvsikker, er det fordi det er slik jeg har blitt. Selvtilliten min har blitt god med åra, og jeg har aldri ment å være en drittsekk dersom jeg framstår slik, men noen kan kanskje få det inntrykket, har 21-åringen sagt.

Videre forklarte han hvordan storebrorens legning ofte ble nevnt i skolegården, og at fordi broren er homofil, trodde mange av Sæters jevnaldrende at også han var det.

- Jeg er jo fra et lite sted, og ingen der visste hva Gucci eller Prada var, og flere var derfor overbevist om at jeg var homofil, fordi jeg kledde meg «annerledes» enn dem. Når man er så ung, vet man jo ikke hva det vil si å være homofil engang. Man vet bare at de som sier det mener det som noe negativt, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer