Julie Grindbakken og Oskar Johansson:

Brudd for «Paradise Hotel»-paret

- Ja, det er slutt.

OVER: Julie Grindbakken og Oskar Johansson er ikke lenger i et forhold. Det bekrefter sistnevnte til Dagbladet. Foto: Dagbladet
OVER: Julie Grindbakken og Oskar Johansson er ikke lenger i et forhold. Det bekrefter sistnevnte til Dagbladet. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SENTRUM (Dagbladet): I fjor kunne «Paradise Hotel»-deltakerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson avsløre under Dagbladets «Pærra Preik» at de to var mer enn bare venner.

Under finalefesten til «Paradise Hotel» på Rockefeller i Oslo samme måned, avslørte duoen på direkten til «Pærra-Preik» at de var blitt kjærester.

Nå bekrefter Johansson at derimot at paret har gått hver til sitt. Det avslørte han overfor Dagbladet under kveldens premierefest for den ellevte sesongen av «Paradise Hotel».

- Ja, det er slutt. Utover det har jeg ingen kommentar, sier han.

- God tone

Johansson og Grindbakken fant altså tonen da de begge var deltakere i fjorårets utgave av realityprogrammet. De to holdt kontakten med hverandre også etter oppholdet i Mexico, hvor det oppsto romantiske følelser.

- Vi fikk veldig god tone på hotellet, og vi har fortsatt å møte hverandre etter at vi kom hjem. Vi har vel blitt litt mer enn bare venner, sa Johansson til Dagbladet i fjor.

Grindbakken og Johansson var derimot ikke de eneste deltakerne fra nevnte sesong som fant tonen inne på luksushotellet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer