Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Julie Grindbakken og Oskar Johansson:

Brudd for «Paradise Hotel»-paret

- Ja, det er slutt.

OVER: Julie Grindbakken og Oskar Johansson er ikke lenger i et forhold. Det bekrefter sistnevnte til Dagbladet. Foto: Dagbladet
OVER: Julie Grindbakken og Oskar Johansson er ikke lenger i et forhold. Det bekrefter sistnevnte til Dagbladet. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OSLO SENTRUM (Dagbladet): I fjor kunne «Paradise Hotel»-deltakerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson avsløre under Dagbladets «Pærra Preik» at de to var mer enn bare venner.

Under finalefesten til «Paradise Hotel» på Rockefeller i Oslo samme måned, avslørte duoen på direkten til «Pærra-Preik» at de var blitt kjærester.

Nå bekrefter Johansson at derimot at paret har gått hver til sitt. Det avslørte han overfor Dagbladet under kveldens premierefest for den ellevte sesongen av «Paradise Hotel».

- Ja, det er slutt. Utover det har jeg ingen kommentar, sier han.

AVSLØRING: «Paradise Hotel»-deltagerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson avslører at de er mer enn bare venner. Vis mer Vis mer

- God tone

Johansson og Grindbakken fant altså tonen da de begge var deltakere i fjorårets utgave av realityprogrammet. De to holdt kontakten med hverandre også etter oppholdet i Mexico, hvor det oppsto romantiske følelser.

- Vi fikk veldig god tone på hotellet, og vi har fortsatt å møte hverandre etter at vi kom hjem. Vi har vel blitt litt mer enn bare venner, sa Johansson til Dagbladet i fjor.

Grindbakken og Johansson var derimot ikke de eneste deltakerne fra nevnte sesong som fant tonen inne på luksushotellet.

Gikk hver til sitt

Erik Anders Sæter og Ingrid Fosså Aguiluz kunne også røpe overfor Dagbladet at de hadde blitt kjærester. I juli meddelte imidlertid sistnevnte at forholdet hadde tatt slutt.

«Ja, det er slutt mellom meg og Erik. Jeg blir utrolig lei meg av å skrive det», skrev Aguiluz på sin blogg og forklarte videre at det tidvis hadde vært vanskelig å ha et offentlig forhold.

Johansson er blant en rekke tidligere, så vel som nye «Paradise»-profiler som er invitert til fest i Oslo sentrum i kveld i forbindelse med sesongpremieren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!