Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kristian René Johansen:

Brudd for «Paradise»-profilen

Kristian René bekrefter overfor Dagbladet at han er blitt singel.

BRUDD: Kristian René, kjent fra «Paradise Hotel», bekrefter overfor Dagbladet at han og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Privat
BRUDD: Kristian René, kjent fra «Paradise Hotel», bekrefter overfor Dagbladet at han og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Privat Vis mer

I april i fjor kunne den tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Kristian René Johansen (29) avsløre at han og kjæresten Michelle Misia Ingvaldsen (24), hadde fått sitt første barn sammen. Den gledelige nyheten delte Ingvaldsen den gang på sin egen Instagram-konto.

For en knapp måned siden bestemte imidlertid paret seg for å gå hver til sitt. Det bekrefter realityprofilen selv overfor Dagbladet.

- Kjærlighet er komplisert, det er ikke bestandig det fungerer. Det er ikke noe mer enn det, forteller Kristian René til Dagbladet og legger til:

- Jeg tror at selv om det ikke gikk vår vei, så er vi glade i hverandre.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 10.06.2013 PARADISE HOTELL: I kveld måtte Tina sende hjem sin egen partner fra skandalehotellet. Hun tråkket først over streken, og sikret seg dermed en egen nøkkel og en plass i finalen. Kristian René måtte reise hjem til Norge. Video: TV3 Vis mer

God tone

«Paradise»-profilen har, ifølge han selv, flytta ut og funnet sitt eget sted å bo. Der tilbringer han tida sammen med den ni måneder gamle dattera si.

- Jeg har hatt fokus på å ordne et fint hjem til meg og dattera mi, forteller 29-åringen.

Tross at paret nå har valgt å gå hver til sitt, skal paret fremdeles ha en god tone og et fint forhold - der de deler på foreldreomsorgen.

- For meg er det viktigste dattera mi - hun er jo mitt første barn, og jeg har utvilsomt fått en ekstra sterk grunn å leve for, sier Kristian René.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Michelle Misia Ingvaldsen for en kommentar, men har ikke lykkes.

Ble pappa for første gang

I desember 2018 kunne Kristian Renè dele den glade nyheten om at han og Michelle ventet sitt første barn sammen.

Det avslørte førstnevnte selv på sin Facebook-profil, mens kjæresten Michelle delte den glade nyheten med følgerne sine på Instagram.

Der avslørte også sistnevnte at paret hadde fått en liten jente sammen.

Den lille jenta er «Paradise Hotel»-profilens første barn, mens ekskjæresten har en sønn fra et tidligere forhold.

- Jeg har store forventninger og er veldig spent. Det blir et helt nytt liv og en veldig stor forandring, kunne den nybakte faren fortelle til Dagbladet før jul, og la til at de hadde begynt å forberede seg ved å kjøpe inn litt babyklær til det kommende familiemedlemmet.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

Skulle gifte seg

Det er ikke det første forholdet som ikke har gått helt etter planen for Kristian Renè - som i 2013 forlovet seg med «Paradise»-kollega Tina Skovdal.

- Ja, vi er forlovet! Det er fantastisk å endelig kunne si det høyt, fortalte de og jublet til Se og Hør den gang.

Folket trodde de skulle få sitt første «Paradise Hotel»-bryllup, men måtte tro om igjen.

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

Forlovelsen ble nemlig brutt bare to måneder etter de annonserte nyheten.

- Jeg tror avstanden mellom oss var det som ødela. Vi fikk ikke så mye tid sammen og da blir det vanskelig. Vi var vant til å være sammen 24/7 inne på hotellet, fortalte Tina den gang til Se og Hør.

Kristian René bekreftet også den gang bruddet, og forklare at ting forandret seg kjapt etter at de kom tilbake til Norge.

- Det var vel egentlig ingen av oss som gjorde det slutt. Det sa bare pang og så var det ferdig, fortalte Kristian René, som sa de gled fra hverandre.

Hele Norges coronakart