SKILLES: Den profilerte stylisten Hedda Skoug skilles fra ektemannen gjennom fem år, Chris Skoug. Foto: Ellen Andrea Grønneberg / Dagbladet
SKILLES: Den profilerte stylisten Hedda Skoug skilles fra ektemannen gjennom fem år, Chris Skoug. Foto: Ellen Andrea Grønneberg / DagbladetVis mer

Brudd for Tone Damlis bestevenninne

Hedda Skoug skiller seg.

(Dagbladet): Mens det tilsynelatende går svært bra for Tone Damli (25) på kjærlighetsfronten, er det et annet tilfelle for artistens bestevenninne og stylist, Hedda Skoug (30), skriver Se og Hør i dag.

- Ja, det stemmer, bekrefter Skoug overfor Dagbladet.

Skilles som venner I fem år har stylisten vært gift med eiendomsmegleren og bloggeren Chris A. Skoug (34). De har to barn sammen.

- Vi er gode venner. Det er god stemning, sier Skoug, uten å ville kommentere bruddet ytterligere.

Skoug, som også er kjent blogger under navnet «Fashioncherry», har i lengre tid vært Damlis faste stylist. Hun har blant annet vært tilknyttet «Idol»-produksjonen tidligere i år, da Damli var dommer i konkurransen. Skoug er ofte å se ved Damlis side, og medvirket også i hennes tv-serie «Tone».

Ble bestevenninner Kort tid etter at Skoug ble ansatt som Damlis stylist, innså de to at de var like hverandre på mange områder.

- Jeg manglet en som Tone i livet mitt, og hun har sagt det samme om meg. Vi bare rett og slett fant hverandre, har Skoug tidligere sagt til Dagbladet.