Dennis Vareide:

Brudd for Youtube-stjerna

Fant tilbake til ekskjæresten i TV 2-programmet. Nå er det slutt igjen.

SLUTT: Youtube-stjerna Dennis Vareide og ekskjæresten Katrine Olset Rikoll fant tilbake til hverandre i høst kun noen måneder etter det første bruddet. Nå har paret valgt å gå hver til sitt igjen. Foto: NTB scanpix
SLUTT: Youtube-stjerna Dennis Vareide og ekskjæresten Katrine Olset Rikoll fant tilbake til hverandre i høst kun noen måneder etter det første bruddet. Nå har paret valgt å gå hver til sitt igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske Youtube-stjerna Dennis Vareide (29) var en av deltakerne i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste», men søket etter kjærligheten viste seg å bli kortvarig ettersom 29-åringen fant tilbake til ekskjæresten Katrine Olset Rikoll like før opptakene av tv-programmet.

- Det skjedde under ei uke før første innspillingsdag, og jeg innså brått at jeg måtte finne ut av ting. Det var ekstremt i siste laget, erkjente Vareide i februar overfor Dagbladet.

I begynnelsen holdt 29-åringen kjæresten hemmelig for produksjonen, men etter hvert bestemte seg han seg for å legge kortene på bordet.

- Produksjonen ble ikke glade, men jeg kunne ikke akkurat late som, heller. Samtidig hadde jeg bundet meg til en kontrakt, og hadde ikke lyst til trekke meg. Dermed fant vi en løsning som passet for alle, forklarte han.

I stedet for å treffe potensielle, nye kjærestekandidater, ble Rikoll inkludert i opptakene.

- Jeg møtte aldri noen andre, og det er jo like greit, humret Vareide.

Singel igjen

Men forholdet viste seg denne gangen å bli kortvarig, og nå har paret gått hver til sitt nok en gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer