Ivana Trump:

Brudd med sin fjerde ektemann

- Jeg har råd til min egen livsstil.

EKSMANN: Ivana Trump er best kjent som president Donald Trumps ekskone, en tid da hun var blant de mest omtalte konene i New York. Etter at paret skilte seg i 1992, har hun vært gift flere ganger. Nå er hun igjen singel. Foto: NTB Scanpix
EKSMANN: Ivana Trump er best kjent som president Donald Trumps ekskone, en tid da hun var blant de mest omtalte konene i New York. Etter at paret skilte seg i 1992, har hun vært gift flere ganger. Nå er hun igjen singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ivana Trump (70) er best kjent som president Donald Trump (73) sin ekskone og moren til hans tre voksne barn Donald Trump jr. (41), Ivanka Trump (37), og Eric Trump (35).

Presidenten og den tjekkiskefødte forretningskvinnen giftet seg i 1977 og holdt sammen fram til 1992.

Som kona til milliardæren Donald Trump, ble hun raskt en av de mest kjente og omtalte konene i New Yorks offentlighet. I etterkant av skilsmissen trakk hun seg i stor grad unna rampelyset, men bruddet skremte slett ikke Ivana fra å satse på kjærligheten på ny. Totalt har 70-åringen hele fire ekteskap bak seg.

Nå er hun atter igjen singel.

Gift i fire måneder

- Jeg er igjen blitt en singel kvinne. Jeg har friheten til å gjøre det jeg vil og med hvem jeg vil, og jeg har råd til min egen livsstil, sier hun til Page Six.

Det er forholdet til 70-åringens italienske modell-eksmann Rossano Rubicondi (47) som nå er over - igjen.

- Forholdet dabbet bare av. Rossano tilbringer mye tid i Italia og jeg tilbringer mye tid i New York, Miami og St Tropez. Og han må også jobbe, sier hun til magasinet, og legger til at det var et udramatisk brudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer