SINGEL: Artist Omer Bhatti og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SINGEL: Artist Omer Bhatti og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Omer Bhatti:

Brudd med ti år yngre kjæreste

- Omer er nå singel.

I desember 2016 ble det kjent at artist Omer Bhatti (33) hadde funnet tonen med Stavanger-jenta Julie Dullum (23).

- Jeg kan bekrefte at vi har funnet tonen og at vi dater for tida, uttalte han til Dagbladet den gang.

I løpet av forholdet har paret delt flere bilder av hverandre i sosiale medier. De siste månedene har oppdateringene imidlertid uteblitt, og nå, nærmere to år etter ovennevnte nyhet, kan Dagbladet avsløre at paret har gått hver til sitt.

GÅTT HVER TIL SITT: Julie Dullum og Omer Bhatti avbildet i forbindelse med Elle sommerfest i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GÅTT HVER TIL SITT: Julie Dullum og Omer Bhatti avbildet i forbindelse med Elle sommerfest i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det er slutt, og Omer er nå singel, bekrefter kilder overfor Dagbladet.

Før 33-åringen møtte Dullum, hadde Bhatti vært singel i to år. Det var i slutten av 2014 at forholdet mellom ham og ungdomskjæresten tok slutt etter ti år.

Fortsatt god kontakt

Foruten artistkarrieren, har Bhatti gjort seg bemerket i tv-ruta, der han blant annet har vært dommer i «Norske talenter».

33-åringen var også en nær venn av den nå avdøde popkongen Michael Jackson, og han har fortsatt tett kontakt med popkongens tre barn, Prince Michael (21), Paris Katherine (20) og Prince Michael II (16).

- Jeg har fortsatt god kontakt med barna og vi står hverandre nær, sa han til Dagbladet i 2013.

I 2016 slapp Bhatti blant annet singelen «Automatic», der 21 år gamle Prince Michael var med på å produsere musikkvideoen.

Det er pop-sønnens produksjonsselskap «King's Son Productions», et firmanavn med tydelige knytinger mot hans familiehistorie, som står bak musikkvideoen.

Saken fortsetter under:

Bursdagshilsen fra Paris Jackson

Bhatti har tidligere uttalt at han anser Paris, Prince og «Blanket» som sin familie.

- De er som søsken for meg. Nærmere enn det kommer du ikke. Jeg ville følt det samme ansvaret uansett om han ikke hadde gått bort. Men det blir på et helt annet nivå når noe sånt som det skjer. Hele livet blir snudd på hodet, sa han til VG i 2014.

IMPONERER: Sammen med kameraten David Amos har Omer Bhatti laget en ny sommerlåt. I 2014 møtte vi guttene på fritidsklubben der det hele startet. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

På bursdagen til Bhatti i 2016 ga Paris Jackson ham en hyllest han seint vil glemme.

- Jeg kan ikke si nok om denne fyren her. Jeg kan ærlig si at han er en person som alltid har vært der for meg, gjennom tykt og tynt, fra den dagen jeg ble født. Han er som en bror for meg. Jeg elsker deg så mye. Du har påvirket mitt liv på flere måter enn du er klar over, og jeg er så takknemlig for vennskapet, familiebåndet og den åndelige forbindelsen vi har hatt de siste 18 åra. Du er en fokusert og hardtarbeidende fyr, og du inspirerer meg hver dag. Det er ingen på planeten som er som deg. Gratulerer med dagen, skrev hun til en bildemontasje av dem på sin Instagram-profil.

Dagbladet har vært i kontakt med både Dullum og Bhatti, men de ønsker ikke å kommentere saken.