Anniken Jørgensen:

Brudd rett etter «Farmen kjendis»

Romantisk gårdsliv ble byttet ut med et privat drama for den profilerte influenseren.

AVSLØRER: Anniken hadde kjæreste under innspillingen av «Farmen kjendis». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og influenser Anniken Jørgensen (25), kanskje aller best kjent som Annijor, har fått mye oppmerksomhet gjennom «Farmen kjendis», der hun blant annet har dannet et nært vennskap til kunstner Öde Nerdrum (25).

- Öde har blitt en kjempegod venn og én jeg håper å ha i livet mitt for alltid. Om man vokser opp og føler seg litt rar og annerledes, så er det sånn hos Öde at ingen klarte å drepe den gnisten. Han har fått lov å vokse opp og være den han er. Det er det fineste med ham - at han er hundre prosent seg selv. Og har fått lov til å være det. Han er en virkelig fin fyr, forteller Jørgensen til Dagbladet.

- En skikkelig god venn

Forholdet mellom Nerdrum og Jørgensen har bare blitt sterkere og sterkere på skjermen i vinter, og i søndagens «Farmen kjendis» reagerer den profilerte influenseren svært sterkt da kompisen ble valgt til andrekjempe av utfordrer Markus Bailey (28).

Nerdrum vant til slutt tvekampen, som i dette tilfellet var en slegge-konkurranse.

- Så hva vil du si til tv-seere som tror at det akkurat nå pågår en romanse mellom dere?

- Altså, det er ingen romantikk der! Der inne blir man bare så innmari nært knyttet til hverandre, hele oppholdet defineres av folkene - hvem man har det bra med. Folkene gjør hele greia. Men nei, det er ingenting mellom meg og Öde, jeg ser på ham som en skikkelig god venn. Vi har et rart og helt unikt forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer