«71 grader nord»:

Bruker «71 grader nord»-premien på å se kona i håndball-VM

Tar med seg meddeltaker. Steffen Stegavik vant årets intense «71 grader nord»-finale.

SEIRET: Håndballspiller Steffen Stegavik stakk av med seieren i årets «71 grader nord». Pengene skal han bruke på kameraten Marius, som han skal reise til Tyskland sammen med. Foto: Matti Bernitz / Discovery
SEIRET: Håndballspiller Steffen Stegavik stakk av med seieren i årets «71 grader nord». Pengene skal han bruke på kameraten Marius, som han skal reise til Tyskland sammen med. Foto: Matti Bernitz / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Denne høsten har det vært duket for en intens sesong av «71 grader nord» på TVNorge. Etter flere lange uker i Norges natur, har deltakerne kommet seg fra sør og til landets nordligste punkt - Nordkapp. Kun tre deltakerne var igjen da finaleepisoden startet tirsdag kveld.

Pernille Skipperud, Ludvig Felix Lorentzen og Steffen Stegavik var den heldige trioen som klarte å klore seg til finaleplass i årets sesong, men kun én kunne bli kåret til vinner.

Seieren var det til slutt Stegavik som sikret seg, etter å ha svart riktig på alle seks spørsmål og heist flagget til topps først i det som bare kan beskrives som en intens og spennende finale. Det feiret han med et drønn av et seiersbrøl.

- Det føltes veldig, veldig godt å vinne. Hodet mitt er jo skapt for å delta i konkurranser, og målet - i alle fall når man kommer så langt som til en finale - er naturligvis å nå til topps, sier Stegavik til Dagbladet.

Tar med meddeltaker til Tyskland

Årets premie var definitivt verdt å konkurrere om. Ikke bare får Stegavik en hybridbil fra Toyota til en verdi av 400 000 kroner, men han får også tilgang på en konto med nesten 300 000 kroner fra One Call. På spørsmål om hvordan premien skal brukes, svarer håndballspilleren følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer