Sophie Elise Isachsen:

- Bruker en million på utseendet

- Det er jobben min å se «fresh» ut.

AVSLØRER: Sophie Elise Isachsen åpner opp om økonomien sin i ny podkast. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLØRER: Sophie Elise Isachsen åpner opp om økonomien sin i ny podkast. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ukTidligere toppblogger og influenser Sophie Elise Isachsen (27) er en av landets mest omtalte personer. Derfor er det heller ikke overraskende at Isachsen er en av influencerne i landet som tjener aller mest.

Nå bretter 27-åringen ut om økonomien sin i den nye NRK-podkasten «Millionærhjerne», ledet av programleder Christian Strand (42).

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Fredag gjester hun Lindmo for å snakke om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Som influenser tjener Isachsen penger på kommersielle samarbeid på sosiale medier, egne merkevarer og bøker.

Bruker penger på utseende

I episoden avslører hun at hun bruker omtrent en million kroner på utseendet sitt hvert eneste år.

- Jeg synes det er det som må til for å opprettholde den «skiten» her. Det er jo jobben min å se fresh ut, så da bruker jeg en del penger på blant annet frisør, forteller Isachsen.

I en «TikTok»-video viser hun at pengene også går til diverse andre skjønnhetsprodukter og behandlinger, som å dra til hudpleier, selvbruning og negler. I løpet av en uke bruker hun nærmere 27 000 kroner på skjønnhet.

Videre forteller influenseren at hun alltid må ha minst tre millioner kroner på sparekontoen sin.

-Jeg sparer bare sånn at jeg har en buffer, altså at jeg har penger på konto. Sånn at hvis jeg vil gjøre noe så har jeg penger til det.

Likevel aner hun ikke hvor mye penger hun har tjent i løpet av arbeidslivet, det er nemlig pappaen som har kontroll på økonomien hennes.

PODCAST: Sophie Elise Isachsen (27) og venninnen Fetisha Williams (28) kommer nå med podcast på NRK. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer

- Jeg har ingen oversikt, pappa har. Jeg får fortsatt lønn. Så må jeg spørre pappa hvis jeg skal ha noe dyrt, sier Isachsen i podkasten.

Innlagt

Det er ikke første gang 27-åringen åpner opp om privatlivet i offentligheten. Forrige uke lanserte Isachsen og venninnen Fetisha Williams (28) NRK-podkasten «Sophie og Fetisha».

I den første episoden avslører hun at hun har vært innlagt på rehabilitering for rus.

- Jeg valgte selv å legge meg selv inn etter å ha brukt godt over ett år på å lyve til alle rundt meg om at jeg hadde sluttet på beroligende tabletter. For det var altså problemet mitt, piller, forteller en åpenhjertig Isachsen i den nye podkasten.

VILLE MINNER OG SKANDALER: Kjendisene delte sine villeste minner da vi møtte dem på Aschehougs hagefest. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Hun avslører at det startet med at hun ikke fikk sove og at hun derfor startet med sovemedisiner - noe som ikke skal ha hjulpet. Søvnproblemene skal ha ført til angst, som igjen førte til at hun startet med beroligende.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer