Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

Brukt tusenvis på ubrukte flybilletter

Flyskrekken er ikke gratis.

TRØBBEL: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2017. De ble raskt et par, men har ennå ikke flyttet sammen. I stedet veksler de på å være i sine respektive hjembyer. Problemet er bare at det ikke er like enkelt for én av dem å reise. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TRØBBEL: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2017. De ble raskt et par, men har ennå ikke flyttet sammen. I stedet veksler de på å være i sine respektive hjembyer. Problemet er bare at det ikke er like enkelt for én av dem å reise. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag ble det kjent at «Paradise Hotel»-paret Martine Lunde (23) og Aleksander Sæterstøl (24) gjør comeback i «Skal vi danse», etter å ha deltatt i fjor. Førstkommende lørdag skal flere tidligere deltakere inn på parketten igjen, der de skal danse med årets håpefulle cast.

Lunde blir å se på parketten med blogger Isabel Raad (25), mens Sæterstøl skal danse med «Ex on the Beach»-profil Adrian Sellevoll (21). Dette er ikke parets eneste inntog i offentligheten i år, og begge har vært å se i respektive serier den siste tida.

Lunde skal være programleder for den nye TV 2-satsingen «Glow Up», mens Sæterstøl har hatt en serie gående med realityprofil Henrik Elvejord Borg (25). Kjæresteparet får, med andre ord, ikke alltid så mye tid til hverandre i hverdagen.

At de i tillegg bor i hver sin by, gjør ting hakket mer vanskelig. Og om ting ikke var komplisert nok fra før, lider Sæterstøl av alvorlig flyskrekk.

Tusenvis på ubrukte billetter

«Enten får jeg flytte til Oslo, eller så må vi holde på med dette toget», har han tidligere uttalt. Siden førstnevnte scenario ikke skjedde, er reiseveien fortsatt lang. Lunde mener sitt om det:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer