Kjendisenes kredittgjeld:

Brukte 100 000 på merkeklær

Kjendisene avslører sine største kredittkortregninger.

DYRT KJØP: Erlend Elias Bragstad avslører at han en gang kjøpte merkeklær for svimlende 100 000. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DYRT KJØP: Erlend Elias Bragstad avslører at han en gang kjøpte merkeklær for svimlende 100 000. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det siste året har flere av landets kjendiser stått fram om hvordan det egentlig står til med økonomien. Blant annet gjennom forbrukerøkonom Silje Sandmæls (41) serie «I lomma på Silje», hvor det i forskjell fra «Luksusfellen», er kjendiser som blottlegger økonomien sin.

I en av episodene kom det blant annet fram at John Arne Riise (39) har et ekstremt høyt forbruk til tross for en solid inntekt. På ett år hadde han nemlig spist på restaurant hele 360 ganger, og brukt 160 000 kroner.

Høy sum

Under premieren av den andre sesongen av «I lomma på Silje» tok Dagbladet en prat med flere av årets deltakere for å stille spørsmål om deres dyreste kredittkortregninger.

Politiker Bård Hoksrud (46) kunne blant annet fortelle at hans dyreste kredittkortregning var på over 100 000 kroner.

- Den høyeste jeg har fått var et litt spesielt tilfelle, for da var jeg på FNs generalforsamling, og da var én regning på over 100 000 kroner. Men det var hotellet, vet du, for vi måtte jo legge ut for hotell i fire uker. Så det er jo litt sånn «fake» da, ikke helt ekte, forteller Hoksrud til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer