Tori Spelling:

Brukte flere tusen på OnlyFans

- Jeg greide ikke stoppe, forteller Tori Spelling.

AVSLØRER: Tori Spelling brukte tjenesten til å følge én spesiell person. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: Tori Spelling brukte tjenesten til å følge én spesiell person. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er en kjent sak at skuespiller Tori Spelling har skapt en del overskrifter siden hun slo igjennom i serien «Beverly Hills 90210» på 90-tallet.

Nå gjør hun det igjen, og det med en pikant avsløring, skriver danske BT.

SPLITTET: Etter at bruddet mellom Caroline Nitter og Cristian Brennhovd var et faktum, har mange lurt på hva som skjer med deres delte inntektskilde Onlyfans. Her er de uenige. Reporter og video: Jenny Emilie Aas og Thea Hope / Rød Løper. Vis mer

Det var da Spelling gjestet radioprogrammet «Jeff Lewis Live» 49-åringen kunne fortelle at hun har brukt rundt 4000 kroner på OnlyFans.

Men det var ikke hvilken som helst person hun hadde lagt igjen tusenlappene sine på. Det var på hennes egen venninne Denise Richards' bruker.

- Jeg har vært venn med henne i årevis. Jeg var rett og slett fascinert av hele OnlyFans, og jeg skal ikke lyve jeg tenkte: «La meg sjekke det ut. Hva innebærer det?», fortalte hun under sendingen.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Videre kunne Spelling avsløre at hun hadde opprettet en bruker under falskt navn på den kontroversielle tjenesten.

Grunnen skal ha vært for å se hvor langt venninnen gikk i innholdet hun delte.

- Det er fascinerende fordi de er sånn «Hei, jeg viser deg kanskje dette i dusjen», og jeg ville bare se hva hun gjorde.

På bare to dager hadde hun brukt rundt 4000 kroner på den drøye bilde- og videodelingsplattformen.

DELER: Rine Milane Hansen, kjent fra «Ex on the Beach», starter med Onlyfans. Dette sier kjæresten Christoffer Gustavsson. Video: Jenny Aas. Reporter: Kine Falch. Klipp: Celina Morken Vis mer

- De påstår at de kommer raskere tilbake til deg om du tipser. Så jeg skrev: «Hei, jeg elsker det jeg ser, vil gjerne se litt mer». Jeg endte opp med å bruke 4000 kroner på to dager, fordi jeg ikke klarte stoppe, konkluderte hun.

Richards lanserte sin OnlyFans-konto i juni i fjor, ei uke etter at eksmannen hennes, Charlie Sheen, kritiserte deres 18 år gamle datter Sami Sheen for å gjøre det samme.

- Hun er 18 år nå og bor sammen med moren sin. Dette skjedde ikke under mitt tak, sa den tidligere «Two and a Half Men»-skuespilleren til Page Six den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer