Tori Spelling:

Brukte flere tusen på OnlyFans

- Jeg greide ikke stoppe, forteller Tori Spelling.

AVSLØRER: Tori Spelling brukte tjenesten til å følge én spesiell person. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: Tori Spelling brukte tjenesten til å følge én spesiell person. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er en kjent sak at skuespiller Tori Spelling har skapt en del overskrifter siden hun slo igjennom i serien «Beverly Hills 90210» på 90-tallet.

Nå gjør hun det igjen, og det med en pikant avsløring, skriver danske BT.

Det var da Spelling gjestet radioprogrammet «Jeff Lewis Live» 49-åringen kunne fortelle at hun har brukt rundt 4000 kroner på OnlyFans.

Men det var ikke hvilken som helst person hun hadde lagt igjen tusenlappene sine på. Det var på hennes egen venninne Denise Richards' bruker.

- Jeg har vært venn med henne i årevis. Jeg var rett og slett fascinert av hele OnlyFans, og jeg skal ikke lyve jeg tenkte: «La meg sjekke det ut. Hva innebærer det?», fortalte hun under sendingen.

Videre kunne Spelling avsløre at hun hadde opprettet en bruker under falskt navn på den kontroversielle tjenesten.

Grunnen skal ha vært for å se hvor langt venninnen gikk i innholdet hun delte.

- Det er fascinerende fordi de er sånn «Hei, jeg viser deg kanskje dette i dusjen», og jeg ville bare se hva hun gjorde.

På bare to dager hadde hun brukt rundt 4000 kroner på den drøye bilde- og videodelingsplattformen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.