Janne Formoe:

Brukte tusener på brudekjole - angret

Punget ut for bomkjøp.

GIKK PÅ EN SMELL: Janne Formoe har nylig vært i København, hvor hun gikk til innkjøp av en noe «uheldig» brudekjole. Her er hun med forloveden Jan Fredrik Karlsen, som hun skal gifte seg med i juni neste år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GIKK PÅ EN SMELL: Janne Formoe har nylig vært i København, hvor hun gikk til innkjøp av en noe «uheldig» brudekjole. Her er hun med forloveden Jan Fredrik Karlsen, som hun skal gifte seg med i juni neste år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

14. juli i år kom den hyggelige nyheten om at Janne Formoe (44) og Jan Fredrik Karlsen (46) hadde forlovet seg. Det skjedde da Karlsen gikk ned på kne da paret feiret Formoes bursdag på hytta i Mandal, hvor parets venner og familie var samlet til feiring.

- For en glede å feire vår forlovelse på livets sted, hytta vår i Mandal med våre beste venner og familie. For en lykke og for en dag, uttalte Karlsen til Dagbladet den gang.

Nå har det gått over to måneder siden det ble klart at paret skulle gifte seg, og Formoe er nå i full gang med bryllupsforberedelsene. 44-åringen har blant annet den siste tiden jaktet på en brudekjole - en affære som tilsynelatende viste seg å bli alt annet enn enkel.

- Jeg har gjort en tabbe. Jeg har vært i København, sier Formoe i podkasten «Fag og feminin», som hun har sammen med venninne og komiker Helen Vikstvedt (55).

I podkasten forteller Formoe at hun hadde booket en time i en brudebutikk i København som selger vintage-brudekjoler. 44-åringen trodde hun hadde funnet den perfekte brudekjolen, men da hun kom hjem fra turen, så hun litt annerledes på situasjonen.

- Kan brukes som duk

Bryllupsantrekket hun kjøpte besto av en blondekjole og en slags kappe. Formoe omtaler kjolen og kappen som veldig fine og fulle av blonder. Likevel var det først hjemme i Norge at hun innså at den ikke var rett for henne.

- Jeg tror jeg kan bruke kjolen som duk, i beste fall. Jeg kan ikke bruke den kjolen og jeg visste det når jeg gjorde det. Det er så typisk meg, forteller hun til stor latter hos podkastmakkeren.

Det hele viste seg altså å være et eneste stort bomkjøp, og nå vurderer Formoe å selge kjolen.

- Jeg har brukt 12 000 kroner. Jeg tok dansk pris, og tenkte ikke over at det fantes en norsk pris som er en helt annen enn den danske, avslører den kommende bruden videre.

SØT MUSIKK: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har funnet tilbake til hverandre for femte gang. Det la de ikke skjul på under fredagens sending av Senkveld. Video: TV 2 Vis mer

Formoe forteller videre i podkasten at hun synes både kjolen og kappen er fin, men at det ikke passer helt til bryllupet som hun avslører skal stå i juni 2020. Hun sier også at det blir en tre dagers feiring, og at hun har vært inne på tanken om å bruke kjolen en av de andre dagene.

- Dersom jeg hadde vært kongelig og skulle giftet meg i februar, kunne det kanskje gått, sier hun videre.

Dagbladet har vært i kontakt med Janne Formoe som opplyser at hun ikke ønsker å gi noen kommentar.

Av-og-på-forhold

Det nyforlovede paret var lenge i et av-og-på-forhold, og traff hverandre for første gang under innspillingen av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004.

Tre år seinere - i 2007 - fridde Karlsen, men bare fire måneder seinere var romansen over og forlovelsen ble brutt.

Noen måneder seinere fant paret imidlertid tilbake til hverandre men igjen tok forholdet slutt. I 2015, da paret hadde gått fra hverandre fire ganger, erkjente Formoe at det var slutt for siste gang.

Dette skulle imidlertid vise seg å ikke stemme. I oktober 2018 skrev Se og Hør at paret hadde funnet tilbake til hverandre igjen - for femte gang. Verken Formoe eller Karlsen hadde den gang kommentert nyheten selv, men kort tid seinere delte sistnevnte et Instagram-innlegg med en hyllest til skuespilleren. I innlegget omtalte han Formoe som «kjæresten min».

GIKK I TERAPI: Jan Fredrik Karlsen dro med forretningspartneren til psykolog for å unngå misunnelse. Video: TV 2 Vis mer

- Stolt av kjæresten min som har lansering av sin første smykkekolleksjon. Gratulerer flinke deg, skrev Karlsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer