Ben Affleck om Jennifer Garner:

Brutalt ærlig: - Jeg var fanget

Ben Affleck åpner seg om alkohol- og ekteskapsproblemene.

STJERNEDUO: Ben Affleck og Jennifer Garner var blant Hollywoods mest populære par før de gikk hver til sitt. Foto: V. Flores/Pa Photos/NTB
STJERNEDUO: Ben Affleck og Jennifer Garner var blant Hollywoods mest populære par før de gikk hver til sitt. Foto: V. Flores/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede gått seks år siden Hollywood-paret Ben Affleck (49) og Jennifer Garner (49) i 2015 annonserte at de etter ti år sammen hadde valgt å gå hver til sitt.

Det skulle imidlertid ta tre år før skilsmissen ble gjennomført, og i løpet av de åra var det mange håpefulle fans som mente at de to stjernene burde finne tilbake til hverandre.

Det har de som kjent ikke gjort, og begge har gått videre etter skilsmissen. Det skal riktignok påpekes at «Batman»-stjerna skapte store overskrifter da han innrømmet at skilsmissen var et stort nederlag, og at det er hans livs største anger.

Ulykkelig

I et nytt intervju ser det imidlertid ut til at Affleck er glad de valgte å avslutte ekteskapet.

DEN GANG DA: Jennifer og Ben under Oscar-utdelingen i 2013 - to år før bruddet. Foto: Mediapunch/REX/NTB
DEN GANG DA: Jennifer og Ben under Oscar-utdelingen i 2013 - to år før bruddet. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

- Jeg hadde nok fortsatt å drikke. Det er en del av hvorfor jeg startet å drikke … fordi jeg var fanget, sier han under et besøk hos Howard Stern Show, og legger til at han følte seg ulykkelig i ekteskapet med Garner.

Skuespilleren har ved flere anledninger vært åpen om sine alkoholproblemer, som han tidligere har gått til behandling for.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Jeg tenkte at jeg kan ikke dra fra barna mine, men jeg er ikke lykkelig, hva gjør jeg? Det jeg gjorde var å drikke ei flaske whisky og sovne på sofaen, noe som viste seg å ikke være løsningen, fortsetter han.

Affleck som har barna Violet (16), Seraphina (12) og Samuel (9) med ekskona, forteller videre at de gjorde alt i sin makt for å redde ekteskapet, men at det ikke fantes noen annen utvei enn å gjøre det slutt.

- Sannheten er at vi tok den tiden vi trengte, tok en avgjørelse … Vi vokste fra hverandre, sier han, og legger til at ekteskapet ikke fungerte.

Affleck påpeker imidlertid at de hadde mye kjærlighet og respekt for hverandre, men at de ikke burde være gift lenger - til tross for at de i lang tid prøvde for barnas skyld.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (48) får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer

Jennifer Garner har foreløpig ikke uttalt seg om eksens nye intervju. Hun har likevel tidligere vært ærlig på at skilsmissen var tung.

- Å gå gjennom det offentlig var ikke hardt, men å gå gjennom det i seg selv var hardt, har hun sagt til The Hollywood Reporter.

Hun har også påpekt at ekteskapet var ekte.

- Det var ikke for kameraenes skyld. Og det var en stor prioritet for meg å få det til å fungere. Men det gikk ikke, avslørte hun til Vanity Fair, og beskrev samtidig eksmannen som en komplisert mann.

- Jeg pleier alltid å si: «Når sola skinner på deg, så kjenner du det. Men når den skinner et annet sted, så er det kaldt». Ben kan kaste litt av en skygge, fortsatte hun.

Støttet eksen

I fjor la heller ikke «Batman»-stjerna skjul på at hans langvarige alkoholproblemer var en del av grunnen til at ekteskapet med Garner gikk skeis.

Selv om de ikke lenger er gift, har «13 Snart 30»-skuespilleren stått støtt ved eksens side gjennom alkoholproblemene og behandlingen.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Jeg er heldig som har kjærligheten fra familie og venner, inkludert mora til barna mine, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna våre mens jeg har gjort mine ting. Dette var det første av mange steg mot en positiv bedring, har Affleck tidligere uttalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer