Ben Affleck om Jennifer Garner:

Brutalt ærlig: - Jeg var fanget

Ben Affleck åpner seg om alkohol- og ekteskapsproblemene.

STJERNEDUO: Ben Affleck og Jennifer Garner var blant Hollywoods mest populære par før de gikk hver til sitt. Foto: V. Flores/Pa Photos/NTB
STJERNEDUO: Ben Affleck og Jennifer Garner var blant Hollywoods mest populære par før de gikk hver til sitt. Foto: V. Flores/Pa Photos/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede gått seks år siden Hollywood-paret Ben Affleck (49) og Jennifer Garner (49) i 2015 annonserte at de etter ti år sammen hadde valgt å gå hver til sitt.

Det skulle imidlertid ta tre år før skilsmissen ble gjennomført, og i løpet av de åra var det mange håpefulle fans som mente at de to stjernene burde finne tilbake til hverandre.

Det har de som kjent ikke gjort, og begge har gått videre etter skilsmissen. Det skal riktignok påpekes at «Batman»-stjerna skapte store overskrifter da han innrømmet at skilsmissen var et stort nederlag, og at det er hans livs største anger.

Ulykkelig

I et nytt intervju ser det imidlertid ut til at Affleck er glad de valgte å avslutte ekteskapet.

- Jeg hadde nok fortsatt å drikke. Det er en del av hvorfor jeg startet å drikke … fordi jeg var fanget, sier han under et besøk hos Howard Stern Show, og legger til at han følte seg ulykkelig i ekteskapet med Garner.

Skuespilleren har ved flere anledninger vært åpen om sine alkoholproblemer, som han tidligere har gått til behandling for.

- Jeg tenkte at jeg kan ikke dra fra barna mine, men jeg er ikke lykkelig, hva gjør jeg? Det jeg gjorde var å drikke ei flaske whisky og sovne på sofaen, noe som viste seg å ikke være løsningen, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer