Anne Brith Davidsen:

Brutalt ærlig om bruddet: - Sjokk, sinne og frustrasjon

Anne Brith Davidsen legger ikke skjul på at hun har hatt det vanskelig.

KJÆRLIGHETSSORG: Toppblogger Anne Brith Davidsen avslørte i november at hun var blitt singel. Nå forteller hun om den vanskelige tida etter bruddet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KJÆRLIGHETSSORG: Toppblogger Anne Brith Davidsen avslørte i november at hun var blitt singel. Nå forteller hun om den vanskelige tida etter bruddet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var på sin egen blogg at bloggeren Anne Brith Davidsen (43) i november slapp nyheten om at hun og Erik Skaar (32) hadde gått fra hverandre etter nesten et år som kjærester.

Davidsen, som i flere sesonger har vært med i TV 2-programmet «Bloggerne», har siden den gang holdt en lav profil rundt bruddet og ikke minst om tida etter.

En prosess

Når Dagbladet møter 43-åringen på premierefesten til den kommende sesongen av «4-stjerners middag», forteller hun om hvordan hun har hatt det de siste to månedene.

- Hva skal man si? Det er alltid vanskelig å gå fra noen som man er veldig glad i, sier hun og fortsetter:

- Det er en prosess dette her. Først er man i sjokk, så sint, lei seg og så er det masse frustrasjon. I ettertid har det gått over til: «Nå må du slutte Anne Brith, nå må du komme deg videre». Man kan jo ikke bli hengende i en illusjon om hva det kunne ha blitt.

Davidsen forteller om en forferdelig kjærlighetssorg, noe hun påpeker flere ganger. Selv om det var mamma- og matbloggeren som tok steget og avsluttet forholdet, har det ikke har vært lettere av den grunn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer