Vinnie Jones:

Brutalt ærlig om den bunnløse sorgen

Bryter tausheten etter konas død.

GÅTT BORT: I sommer døde Tanya Jones, kona til den tidligere fotballspilleren og skuespilleren Vinnie Jones. Nå takker sistnevnte for all støtte. Foto: NTB Scanpix
GÅTT BORT: I sommer døde Tanya Jones, kona til den tidligere fotballspilleren og skuespilleren Vinnie Jones. Nå takker sistnevnte for all støtte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I juli mistet den tidligere fotballstjerna og skuespilleren Vinnie Jones (54) kona gjennom 25 år, Tanya Jones (53).

Parets sykdomshistorikk hadde i forkant av dødsbudskapet preget spaltene med jevne mellomrom, da de begge ble diagnostisert med samme krefttype for seks år siden.

Ifølge Huffington Post har Tanya hatt en komplisert helsesituasjon store deler av livet. Allerede i en alder av 21 år gjennomgikk hun en hjertetransplantasjon etter fødselen av dattera, Kaley. Hun skal angivelig også ha blitt rammet av livmorhalskreft, før Vinnie Jones fortalte at de begge hadde fått påvist føflekkreft i 2013.

Takker fansen

Siden dødsbudskapet ble kjent for offentligheten, har skuespilleren holdt en lav profil. Natt til mandag tok 54-åringen derimot til Twitter, hvor han blant annet delte et gammelt bilde av ham selv og kona.

I den korte uttalelsen legger ikke Jones skjul på at han er i dyp sorg etter å ha mistet sin livspartner.

«Tusen takk til hver og en av dere for hyggelige tanker og snille ord gjennom denne vanskelige tida. Dere har alle hjulpet oss enormt i den dype sorgen», skriver Jones.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer