Vinnie Jones:

Brutalt ærlig om den bunnløse sorgen

Bryter tausheten etter konas død.

GÅTT BORT: I sommer døde Tanya Jones, kona til den tidligere fotballspilleren og skuespilleren Vinnie Jones. Nå takker sistnevnte for all støtte. Foto: NTB Scanpix
GÅTT BORT: I sommer døde Tanya Jones, kona til den tidligere fotballspilleren og skuespilleren Vinnie Jones. Nå takker sistnevnte for all støtte. Foto: NTB ScanpixVis mer

I juli mistet den tidligere fotballstjerna og skuespilleren Vinnie Jones (54) kona gjennom 25 år, Tanya Jones (53).

Parets sykdomshistorikk hadde i forkant av dødsbudskapet preget spaltene med jevne mellomrom, da de begge ble diagnostisert med samme krefttype for seks år siden.

Ifølge Huffington Post har Tanya hatt en komplisert helsesituasjon store deler av livet. Allerede i en alder av 21 år gjennomgikk hun en hjertetransplantasjon etter fødselen av dattera, Kaley. Hun skal angivelig også ha blitt rammet av livmorhalskreft, før Vinnie Jones fortalte at de begge hadde fått påvist føflekkreft i 2013.

Takker fansen

Siden dødsbudskapet ble kjent for offentligheten, har skuespilleren holdt en lav profil. Natt til mandag tok 54-åringen derimot til Twitter, hvor han blant annet delte et gammelt bilde av ham selv og kona.

I den korte uttalelsen legger ikke Jones skjul på at han er i dyp sorg etter å ha mistet sin livspartner.

«Tusen takk til hver og en av dere for hyggelige tanker og snille ord gjennom denne vanskelige tida. Dere har alle hjulpet oss enormt i den dype sorgen», skriver Jones.

Fansen har strømmet til for å kommentere det hjerteskjærende innlegget og for å sende sine kondolanser til den tidligere fotballproffen.

«Våre tanker er hos deg og din familie, Vinnie».

«For et vakkert bilde, jeg kondolerer så mye».

«Jeg er så lei meg på dine vegne. Hold ut, kompis. Det er mange som tenker på deg der ute!».

To barn

Da Tanya Jones gikk bort i parets hjem i Los Angeles 6. juli, var både ektemannen og nærmeste familie til stede. 53-åringen etterlot seg sønnen Aaron som hun har med Vinnie, og dattera Kaley som hun har fra et tidligere ekteskap. Jones-paret giftet seg i 1994, og i 2007 fornyet de ekteskapsløftene sine.

Skuespilleren har tidligere omtalt kona som sitt livs store kjærlighet.

- Tanya er den mest fantastiske personen, sa Vinnie Jones i et intervju med Daily Mirror i 2017.

- Jeg tror vi er en perfekt match, og jeg er heldig som fant henne, la han til.