Brooklinn Khoury:

Brutalt angrepet av hund

Modellen opplevde marerittet da hun besøkte kusina si.

ANGREPET: Brooklinn Khoury ble brutalt angrepet av kusinens pitbull. Foto: Skjermdump Instagram
ANGREPET: Brooklinn Khoury ble brutalt angrepet av kusinens pitbull. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Amerikanske Brooklinn Khoury (22) er en profesjonell skateboarder og modell. For et drøyt år siden opplevde hun marerittet under et familiebesøk i Arizona, USA.

I begynnelsen av november i fjor reiste 22-åringen på besøk til kusina si for å slappe av. En dag hadde de kommet hjem etter å ha gjort et par ærender.

Hjemme i kusinas hus ventet hunden Diesel, en åtte år gammel pitbull. Khoury skal ha møtt hunden mange ganger tidligere, og satte seg ned for å klappe den.

- Han løp rett mot ansiktet mitt. Jeg sto, mens hunden hang bokstavelig talt fast i leppa mi, forteller hun til People.

ALVORLIG SKADD: Farmen-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

- Blod overalt

Ifølge 22-åringen hev hun seg umiddelbart ned på gulvet og fulgte hodet til hunden, slik at leppen ikke skulle revne.

- Hver gang han beveget seg, flyttet jeg meg etter. Til slutt kjente jeg noe som slapp taket. Og så var det noe som fløy og traff veggen.

Da hun reiste seg opp måtte hun trekke pusten dypt for å komme til seg selv igjen, forteller Khoury. Men plutselig kjente hun blodsmak i munnen.

- Jeg så ned og hele skjorten min var tilgriset av blod. Det var blod overalt.

På gulvet så hun en rosa klump, og skjønte etter hvert at det var en bit av leppa. Det var ikke lett å se, men til slutt kjente hun igjen en liten kvise ved leppa hun hadde irritert seg over tidligere den dagen, forteller hun

Khoury reagerte lynraskt og pakket leppa inn i en serviett før hun hastet til legevakten. Likevel var det for seint - legene klarte ikke å redde leppa hennes.

SKADE: Aksel Hennie fikk varige mén etter filminnspillingen av «Immortal», en actionfilm lagt til andre verdenskrig i Finland. Vis mer

- Redd for framtida

Modellen bestemte seg raskt for at hun ville dele sin opplevelse med følgerne sine på Instagram. Bare få dager etter den brutale hendelsen postet hun er ærlig innlegg fra sykehussengen.

«Noen ganger vet vi ikke hvorfor ting skjer med oss, og jeg klarer ikke å forstå hvorfor dette skjer med meg. Den 3. november ble jeg hardt skadet da en pitbull gikk til angrep på ansiktet mitt. Hele overleppen og deler av nesetippen er revet av», forklarer 22-åringen til sine over 120 000 følgere.

På bildet ligger hun i en sykeseng og holder en bamse. Over munnen har hun en bandasje. Hun legger til at hun prøver å holde motet oppe, men innrømmer at hun er redd:

«Det er sprøtt hvordan livet ditt kan endre seg så dramatisk i løpet av et sekund. Jeg prøver å være så positiv som jeg kan rundt hele denne situasjonen, men jeg skal være ærlig å si at jeg er redd for fremtiden min, og om jeg noen gang vil kunne smile igjen eller spise normalt. Dette er begynnelsen på en lang reise».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer