Jekaterina Semotsjkina

Brutalt drept - funnet i koffert

24-åringen delte av sitt liv og virke til 86 000 følgere. I forrige uke ble hun brutalt drept i sitt eget hjem. Politiet mistenker at sjalusi er motivet.

DET SISTE BILDET: Dette var det siste bildet Jekaterina Semotsjkina
 delte med sine følgere på Instagram. Lørdag ble hun funnet drept i sitt eget hjem i Moskva. Foto: Instagram
DET SISTE BILDET: Dette var det siste bildet Jekaterina Semotsjkina delte med sine følgere på Instagram. Lørdag ble hun funnet drept i sitt eget hjem i Moskva. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det siste bildet russiske Jekaterina Semotsjkina la ut for sine mer enn 86 000 følgere på Instagram, var fra den greske ferieøya Korfu mandag i forrige uke.

Hun kunne fortelle at hun hadde hatt et kort, men fint opphold. Et avbrekk fra regnet hjemme i Moskva.

En rask gjennomgang av kontoen hennes, viser at Semotsjkina reiste ofte. Santorini i juni. Venezia i mai. Wien i januar. Paris i november i fjor.

Ifølge russiske medier, deriblant storavisa Izvestia, hadde hun neste uke planer om å reise til Nederland med en 52 år gammel mann, men denne turen ble det aldri noe av.

Funnet i koffert

Da familien hennes ikke fikk kontakt med henne før helga, ble de bekymret. De kontaktet vedkommende hun leide en leilighet av i Moskva, og da han tok seg inn i boligen hennes lørdag ble han møtt av et groteskt syn.

Nyhetsbyrået RIA skriver at liket av den 24 år gamle kvinnen ble funnet i en koffert på gulvet, og at hun skal ha blitt drept med en rekke knivstikk.

Det verserer også bilder av liket der man kan se en tatovering på kvinnens bein. Den samme tatoveringen som Semotsjkina har på sin høyre legg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer