<strong>ITALIENSK BRYLLUP:</strong> Da skuespillerparet Tom Cruise og Katie Holmes giftet seg i et italiensk slott, var det mye som minnet om et eventyrbryllup. Dessverre endte ikke ekteskapet på eventyrlig vis. Foto: NTB Scanpix
ITALIENSK BRYLLUP: Da skuespillerparet Tom Cruise og Katie Holmes giftet seg i et italiensk slott, var det mye som minnet om et eventyrbryllup. Dessverre endte ikke ekteskapet på eventyrlig vis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tom Cruise og Katie Holmes:

Bryllups-DJ-en: - Det ble helt feil

Eksparets bryllups-DJ mener alle reagerte på én spesiell detalj på bryllupsdagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I november 2006 hadde mange av Hollywoods mest kjente personligheter tatt turen til den lille italienske byen Bracciano utenfor Roma, for å overvære at Tom Cruise (56) og Katie Holmes (40) ga hverandre sine «ja».

Eventyrbryllupet på det italienske Odescalchi-slottet sto to år etter at Holmes hadde fortalt en journalist om barndomsdrømmen om å gifte seg med Tom Cruise. Den gang var hun forlovet med «American Pie»-stjernen Chris Klein (40).

Romansen mellom Holmes og Cruise hadde utviklet seg lynraskt.

Hollywoods hotteste

En måned etter bruddet med Klein, sto Holmes og Cruise fram som et par, og ble med ett blant Hollywoods hotteste.

Kun tre måneder etter at de viste frem kjærligheten for første gang, kunne Holmes avsløre at hun ville konvertere til Scientologikirken. Tre dager senere kunngjorde de sin forlovelse, ifølge Insider.

<strong>BRYLLUPSFEIRING:</strong> Her poserer Hollywood-stjernene foran fotografen på bryllupsdagen i 2006. Foto: NTB scanpix
BRYLLUPSFEIRING: Her poserer Hollywood-stjernene foran fotografen på bryllupsdagen i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da paret giftet seg om lag halvannet år etter forlovelsen, hadde de allerede rukket å få dattera Suri (13) sammen.

Bruddet mellom de to, seks år seinere, foregikk i omtrent samme tempo. Nå hevder parets bryllups-DJ at én spesiell detalj fikk ham til å tenke at dette ekteskapet var dødsdømt allerede fra det øyeblikket paret ble smidd i Hymens lenker.

- Dårlig tegn

Det var stjerne-DJ Mark Ronson (43) som hadde fått det ærefulle oppdraget med å spille i superparets bryllup.

Til nettstedet Radar Online har han nå, 13 år seinere, uttalt seg om bryllupet. Ronson hevder at Tom Cruises låtvalg til sin nye hustru hadde fått ham til å reagere og tenke at dette var et svært dårlig tegn.

<strong>SPEKTAKULÆRT:</strong> Det var svært kjendistungt da det berømte skuepillerparet giftet seg i dette spektaklære slottet i Bracciano. Foto: NTB Scanpix
SPEKTAKULÆRT: Det var svært kjendistungt da det berømte skuepillerparet giftet seg i dette spektaklære slottet i Bracciano. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Låten skuespilleren hadde valgt var nemlig en låt fra den amerikanske actionfilmen «Top Gun» fra 1986, hvor Cruise selv hadde hovedrollen.

Låten var «You've Lost That Lovin' Feeling» av bandet The Righteous Brothers, og låtvalget kan løst oversettes til «Du har mistet følelsen av kjærlighet».

- Det var litt skremmende, fordi jeg var i et lite rom i dette slottet i Italia, og jeg tenkte at «jeg øver inn et par kule mixer som Tom både vil digge og sette pris på, fordi jeg vet han elsker hiphop», uttaler Ronson til nettstedet.

DJ-en skal ha spilt filmens temamusikk over trommesporet fra en hiphop-plate før han kom til låten brudgommen valgte.

- Da han spilte den sa han at han tenkte det ville være søtt, mens jeg tenkte «den sangen er fullstendig feil å skulle spille i et bryllup».

Tidligere Scientologi-medlem og skuespiller Leah Rimini (48) har også tidligere uttalt seg om låtvalget. Hun skal ha uttalt at skuespillerparet mistet «That Loving Feeling» i sekundet de ga hverandre sitt ja.

I SVERIGE FOR FØRSTE GANG: Tom Cruise kastet glans over den røde løperen da «Jack Reacher» hadde gallapremiere i Stockholm. Video: Expressen Vis mer

Snakker om skilsmissen 15 år senere

Før Tom Cruise giftet seg med Katie Holmes var han gift med filmstjerna Nicole Kidman (51).

Duoen giftet seg i 1990, men skilte lag etter 11 års ekteskap i 2001.

Kidman har tidligere fortalt at det var Tom som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

I 2016, omtrent 15 år etter skilsmissen, avslørte hun at hun angrer på at hun giftet seg som 23-åring.

«The Hours»-stjerna giftet seg med den berømte skuespilleren, etter at de møttes under innspillingen av filmen «Days of Thunder»

<strong>MØTTES PÅ JOBB:</strong> Nicole Kidman og Tom Cruise møttes under innspillingen av filmen «Days of Thunder» i 1990. De giftet seg i desember samme året. Foto: NTB scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Nicole Kidman og Tom Cruise møttes under innspillingen av filmen «Days of Thunder» i 1990. De giftet seg i desember samme året. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg var så ung da jeg giftet meg. Jeg ser tilbake og tenker bare «hva?», sa hun til bladet Red Magazine.

- Det var jo det jeg ønsket

Daily Mail har gjengitt deler av intervjuet.

I intervjuet sammenlignet hun seg med popstjerna Taylor Swift (29), som er kjent for sin hyppige utskifting av menn.

- Man ser bare på Taylor, for eksempel. Jeg mener, hvor gammel er hun? Hun er 26 år, sa hun og fortsatte:

- Jeg hadde to barn innen jeg fylte 27 år gammel og hadde da var gift i fire år. Men det var jo det jeg ønsket, slo hun fast overfor bladet.

Nicole og Tom adopterte datteren Isabella (26) i 1992 og sønnen Connor (24) i 1995.

Fant lykken til slutt

Selv om den australske skuespilleren så tilbake på sitt første ekteskap med et spørsmålstegn, stoppet ikke det Nicole fra å forelske seg igjen.

I juni 2006, etter å ha kjent hverandre i kun seks måneder, giftet hun seg nemlig med countrysangeren Keith Urban (51).

<strong>LYKKELIG GIFT:</strong> Nicole Kidman og Keith Urban giftet seg i 2006 og har døtrene Sunday Rose og Faith Margareth sammen. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG GIFT: Nicole Kidman og Keith Urban giftet seg i 2006 og har døtrene Sunday Rose og Faith Margareth sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Begge var den gang i slutten av 30-årene, og «Australia»-stjerna har røpet at hun gjerne skulle ha truffet ektemannen tidligere i livet.

- Jeg elsker ham! Jeg skulle ønske vi hadde flere år sammen. Men jeg er uansett bare takknemlig for at jeg møtte ham i det hele tatt, har hun sagt til Hello magazine.

Det berømte ekteparet feiret i sommer ti års ekteskap, og lever et lykkelig familieliv med døtrene Sunday Rose (10) og Faith Margareth (8).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer