Jonathan Bennett:

Bryllups-nei: - Fordi vi er to menn

Jonathan Bennett og forloveden skal ha møtt på alvorlige utfordringer i bryllupsplanlegginga.

- ET SLAG I MAGEN: Jaymes Vaughan og Jonathan Bennett forlovet seg før jul. Nå avslører sistnevnte at bryllupsplanene måtte endres på grunn av legningen deres. Foto: REX/NTB
- ET SLAG I MAGEN: Jaymes Vaughan og Jonathan Bennett forlovet seg før jul. Nå avslører sistnevnte at bryllupsplanene måtte endres på grunn av legningen deres. Foto: REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av desember kunne den amerikanske skuespilleren Jonathan Bennett (39), kjent fra blant annet «Mean Girls», «Dusinet fullt» og «Van Wilder», dele den hyggelige nyheten om at han var blitt forlovet med kjæresten Jaymes Vaughan (38).

Paret begynte å date i 2017, og ble offisielt et par allerede samme året. Men når kirkeklokkene snart skal ringe for de to turtelduene, skjer det ikke uten utfordringer.

Bennett kan nemlig avsløre i et nytt intervju med The Knot at legningen hans setter en stopper for bryllupsdrømmen.

- Fikk nei

39-åringen forteller blant annet hvordan han og forloveden hadde planer om å bli smidd i hymens lenker på luksushotellet Palace Resort i Mexico, men ønsket deres skal ikke ha blitt tatt særlig godt imot av hotellets eiere - fordi paret er homofile.

- Vi har i årevis planlagt å gifte oss der, men da vi ble forlovet sa eieren at han ikke kunne ha bryllupet vårt der fordi vi er to menn, noe som går mot hans prinsipper, sier Bennett i intervjuet.

39-åringen beskriver beskjeden som et slag i magen.

- Men til gjengjeld fikk det oss til å innse at bryllupet vårt handler om mer enn bare oss. Det er vårt bryllup, men det handler ikke bare om oss. Det handler om hele LHBT-samfunnet, så vi vil virkelig gjøre bryllupet vårt så synlig som mulig, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer