Prinsesse Beatrice:

Bryllupsfesten avlyses

Grunnet coronaviruset.

AVLYSER FESTEN: Prinsesse Beatrice og forloveden skulle etter planen ha arrangert en hagefest i anledning bryllupet sitt 29. mai i år. Nå er festen avlyst, grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
AVLYSER FESTEN: Prinsesse Beatrice og forloveden skulle etter planen ha arrangert en hagefest i anledning bryllupet sitt 29. mai i år. Nå er festen avlyst, grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Beatrice (31) og forloveden, eiendomsutvikleren Edoardo Mapelli Mozzi (37), har sett seg nødt til å avlyse bryllupsfesten, som etter planen skulle ha funnet sted på Buckingham Palace 29. mai.

«Prinsesse Beatrice og Mr. Mapelli Mozzi gleder seg veldig til å gifte seg, men er like klar over behovet for å unngå å påta seg unødvendige risikoer under de nåværende forhold», sier en talsperson for paret ifølge The Sun.

Videre sier talspersonen at de i tråd med myndighetenes råd gjennomgår ordningene for det planlagte bryllupet. At festen nå avlyses, er av hensyn til eldre familiemedlemmer, samt for å unngå en stor samling av mennesker. Nettopp derfor avlyser de nå festen på Buckingham Palace.

Talspersonen legger til at de nå vil vurdere råd fra myndighetene, før de eventuelt bestemmer seg for om et privat bryllup vil finne sted blant en liten gruppe med familie og venner.

Flere hinder

Beatrice og forloveden har allerede møtt på flere utfordringer i bryllupsplanleggingen, blant annet på bakgrunn av skandalen rundt prinsessens far, Prins Andrew (60).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer