Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Bryllupsmareritt: - Alle fikk magevirus

Den perfekte dagen så lenge ut til å henge i en tynn tråd.

TO BRYLLUP: Ben Affleck og Jennifer Lopez giftet seg først i Las Vegas, og deretter i sørstaten Georgia. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB
TO BRYLLUP: Ben Affleck og Jennifer Lopez giftet seg først i Las Vegas, og deretter i sørstaten Georgia. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB Vis mer
Publisert

For kort tid tilbake kunne «Bennifer»-fansen juble da stjerneparet Jennifer Lopez (53), nå Affleck, og Ben Affleck (50) endelig kunne gi hverandre sitt «ja».

Bryllupet var trolig både ekstravagant og stjernespekket, men Lopez kan nå avsløre at det perfekte bryllupet hang i en tynn tråd kort tid før hun skulle stå brud.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Fikk magevirus

På sin egen nettside, On the JLo, forklarer Lopez at det hadde regnet hver dag samme uke, og varmen skapte også bekymring.

- For ikke å nevne torden og lyn som hadde kommet på rekke og rad hver eneste dag på det eksakte tidspunktet seremonien skulle starte på lørdagen, skriver «On the floor»-sangeren, ifølge CNN.

Men været ikke den eneste hindringen.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Alle fikk magevirus som varte til seint i uka, i tillegg til flere uventede tilbakeslag som kunne utgjøre en spesiell bryllupshelg.

«Bennifer» hadde heldigvis griseflaks, for samme dag kom finværet og «solstrålene skinte som diamanter som danset over elva i bakhagen deres».

- Samtidig som sola gikk ned bak eiketrærne som var drapert med spansk mose, strøk en varm bris over plenen der vår nærmeste familie og venner satt, og etter lang ventetid startet jeg å gå ned trappene som ville bli alteret som skulle lede meg til resten av mitt liv, skriver den poetiske stjerna.

«Tatt uten samtykke»

Men helt knirkefritt gikk likevel ikke den store dagen.

De seineste dagene har det nemlig blitt spredd en video fra bryllupsfesten, hvor man kan se artisten synge og opptre med en hittil ukjent sang for den ferske ektemannen.

KRASJET: Her filmer Jason Alexander at han skal ha sneket seg inn på bryllupet til ekskona Britney Spears. Vis mer

- Dette ble tatt uten samtykke. Punktum. Og den som gjorde det utnyttet vårt private øyeblikk. Jeg vet ikke hvor dere alle får det fra, for vi fikk alle til å signere taushetserklæringer, og ba alle om å ikke dele noe fra bryllupet vårt, skrev hun i en kommentar på Instagram.

Turtelduene møttes for første gang under innspillingen av «Gigli» i 2001. Året etter fridde Affleck til Lopez, men i 2004 brød de forlovelsen. 17 år seinere ble de endelig mann og kone.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer