Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Brynjar Melings fuktige kveld endte i tatoveringssjappe:
- Eskalerte forbi manus

Stian Blipp-intervju gikk over alle hauger.

IKKE PLANLAGT: Brynjar Melings fuktige kveld med Stian Blipp endte i en tatoveringssjappe. Video: TV 2 Vis mer

(Dagbladet): Torsdag kveld er Stian Blipp (28) klar med andre sesong av sitt eget talkshow, «Stian Blipp Show».

I programmet møter den bergenseren en rekke kjente ansikter, i høyst uvanlige og utfordrende situasjoner. I tillegg til en rekke halsbrekkende stunts, har han også hatt en egen intervjuserie med navnet «dype samtaler», hvor intervjuene foregår under vann i en trykktank.

Det var også planen i sesongens første episode, men slik gikk det ikke.

Tålte ikke trykktank

I kveldens episoden får tv-seerne overvære besøket av den prominente forsvarsadvokaten Brynjar Meling (50). Nok en gang får vi se en høyst uvanlig intervjuform, denne gangen gjennom en fuktig kveld på byen som ender på en tatoveringssjappe.

ENDTE I TUR PÅ BYEN: Intervjuet med advokat Brynjar Meling endte i en lang kveld på byen, som erstatning for trykktank-intervjuet. Foto: TV 2
ENDTE I TUR PÅ BYEN: Intervjuet med advokat Brynjar Meling endte i en lang kveld på byen, som erstatning for trykktank-intervjuet. Foto: TV 2 Vis mer

Ifølge Blipp var det fordi Melings bihuler ikke tålte trykktanken, at advokaten, som blant annet er kjent som Mulla Krekars forsvarer, foreslo at de heller skulle ta et intervju over en flaske champagne.

Det var nemlig det enkleste for å oppnå en liknende effekt av trykktanken, som gir en form for rus.

Ifølge programlederen var det en kveld som eskalerte forbi manus og alt som var planlagt, og de to hadde gjennom hele kvelden et kamerateam på slep. Fra en runde med bowling ble det karaoke og billiard, og det var under et slag med sistnevnte at advokaten hadde foreslått et veddemål.

- Drøyt

- Han foreslo at dersom han ikke slo meg i biljard, så skulle han ta en tatovering. Det synes jeg var litt drøyt, men sånn ble det, flirer Blipp.

Advokaten har imidlertid en annen detalj han gjerne vil legge til historien. Han forteller at Blipp var fryktelig dårlig i bowling, og nesten verre i biljard. Det var da han tuslet rundt biljard-bordet og «flashet alle tatoveringene», at Meling hadde kommet på ideen om veddemålet.

- Men så skjerpet dessverre bergenseren seg, medgir advokaten overfor Dagbladet.

Da tapet var et faktum, så Meling ingen annen mulighet enn å overholde løftet, da han som han selv sier er «en mann av sitt ord».

- Jeg fikk litt panikk, men så tenkte jeg at dette går i glemmeboka senere. Det var sent på kvelden og jeg tenkte at det uansett ikke var noen tatoveringssjappe oppe da. Men det ordnet de visst, forteller Meling lettere lattermild.

Inspirert av «Lukkøye»

Han hadde ikke planlagt noen tatovering, og derfor ikke tenkt så mye over valget. Men han var sikker på én ting: Han skulle ikke ha noe damenavn, et anker eller en skipper på armen.

Sitatet som ble foreviget på Melings overarm etter tapet i biljard var «Ikkje kjenn itte», et sitat fra proffbokser Ole «Lukkøye» Klemstsens far (til sønnen), før han entret bokseringen.

IKKJE KJENN ITTE!: Det var sitatet fra Ole Klemetsens far som ble tatovert på advokatens overarm. Foto: TV 2
IKKJE KJENN ITTE!: Det var sitatet fra Ole Klemetsens far som ble tatovert på advokatens overarm. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er ofte sånn at livet gir deg noen slag i trynet. Det vet jeg både av egne erfaringer, og ikke minst gjennom jobben min. Dette sitatet er da en litt Per Fuggeli-aktig filosofisk tilnærming til livet. I stedet for alltid å kjenne etter så mye og synes synd på seg selv, så er det en fin påminnelse å ha med seg, sier han og legger til:

- Jeg tenker også ofte på den når jeg er ute og trener, makspulsen er nådd og blodsmaken i munnen kommer sakte, men sikkert.

- Hadde ikke bare drukket Cola

Meling angrer ikke, selv om han er helt klar på at han aldri vil komme til å se ut som veddemålsvinneren selv gjør.

Og av de positive aspektene mener advokaten at han etter å gjentatte ganger hørt hvor smertefullt en tatovering er, fikk bekreftet at det synes han i alle fall ikke.

- Men nå vil jo sikkert noen si at det var fordi jeg ikke akkurat bare hadde drukket Cola Light den dagen, flirer han.

At det ble en kveld utenom det vanlige for både programlederen og forsvarsadvokaten, er det liten tvil om.

- Da jeg våknet dagen etter, var jeg hundre prosent sikker på at det hele var en drøm, sier Blipp og ler.

HELSEPLAGER: I kveldens program av «Stian Blipp Show» på TV 2 må programlederen be om råd fra medisinstudent Katarina Flatland. Årsaken er at Blipp har forstoppelse. Video: TV 2 Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling