«Farmen»-romansen:

Bryr seg ikke om aldersforskjellen

Det er 16 år mellom Karianne Amlie Wahlstrøm og fjorårets «Farmen»-vinner Per Gunvald Haugen. Det bryr ingen av dem seg noe som helst om.

GOD STEMNING: Karianne Amlie Wahlstrøm og Per Gunvald Haugen er mye sammen, og ser ikke bort fra at de med tida blir kjærester. Foto: Privat
GOD STEMNING: Karianne Amlie Wahlstrøm og Per Gunvald Haugen er mye sammen, og ser ikke bort fra at de med tida blir kjærester. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av mars skrev Aust-Agder Blad om den pågående romansen mellom de tidligere Farmen-deltakerne Karianne Amlie Wahlstrøm (30) og Per Gunvald Haugen (46), en romanse som Dagbladet også omtalte.

- Vi traff hverandre på «Farmen»-gården og har beholdt kontakten siden den gang. Det er litt smådating mellom oss nå, sa Per Gunvald Haugen til Dagbladet da.

- Sjarmerende og livlig

For det var nettopp under «Farmen»-innspillingen i fjor, da Wahlstrøm deltok i sidekonkurransen «Torpet», mens Haugen kom inn som utfordrer og vant «Farmen», at de to møtte hverandre og ble kjent.

Nå er det tydelig at de bare blir mer og mer «varme i trøya».

- Vi har hatt mye kontakt helt siden Karianne kom inn i «Farmen» fra «Torpet». Det har blitt mer og mer. Jeg vil beskrive Karianne som veldig sjarmerende, livlig. Jeg føler meg rolig sammen med henne, sier fjorårsvinneren til Dagbladet nå.

Han kan røpe at reaksjonene ikke lot vente på seg da nyheten om romansen sprakk for en drøy uke siden.

- Det kokte «litt» kan du si. Karianne er en veldig bra dame, men selv om vi treffes en del prøver vi å ta det litt rolig, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer