Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Bryter alle bånd til sexkjøper

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip tar avstand fra Paolo Roberto, tv-stjerna som har erkjent sexkjøp.

FJERNET FRA STIFTELSE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philips stiftelse avslutter samarbeidet med Paolo Roberto. Foto: NTB scanpix
FJERNET FRA STIFTELSE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philips stiftelse avslutter samarbeidet med Paolo Roberto. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble den svenske tv-stjerna og tidligere bokseren Paolo Roberto (51) pågrepet av politiet under en razzia mot en adresse hvor totalt elleve personer ble tatt for kjøp av seksuelle tjenester.

I dagene som har fulgt har 51-åringen blitt sparket fra TV4, hvor han har hatt flere programlederjobber. RadioRix FM, hvor tv-stjerna har medvirket i morgenshowet, opplyser at de også har avsluttet samarbeidet, skriver Expressen.

Også hans varemerke Paolos, som selger italienske matvarer, går ut av Coop etter at de har besluttet at de ikke lenger skal kjøpe inn produktene hans.

Kongehuset tar avstand

Nå har også det svenske kongehuset tatt grep for å ta avstand fra den sexkjøpsdømte svensken. Prinsesse Sofia og Carl Philip har engasjert seg for dyslektikere, og har opprettet en stiftelse i sitt navn hvor hensikten er å skape mer forståelse og respekt for personer med dysleksi.

Paret har samarbeidet med flere kjente profiler som har vært åpne om at de har diagnosen. Blant dem er nettopp Roberto.

Svensk Dam skriver nå at 51-åringen er fjernet fra hjemmesiden til stiftelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer