Hertuginne Kate:

Bryter boikotten med nytt bilde

Prinsesse Charlotte fyller seks år. Nå gratuleres hun av mamma på Twitter, midt under den store boikotten av sosiale medier.

HAR BURSDAG: Prinsesse Charlotte fyller seks år søndag. Foto: The Royal Family / Twitter
HAR BURSDAG: Prinsesse Charlotte fyller seks år søndag. Foto: The Royal Family / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var på lørdag at prins William og hertuginne Kate publiserte et splitter nytt bilde dattera, prinsesse Charlotte. Bildet ble lagt ut på hertuginnens Twitter-konto i forbindelse med at prinsessen fyller seks år i dag, søndag.

På bildet har bursdagsbarnet på en blå, blomstrete overdel med rosa knapper. Smilende titter hun rett på fotografen, som for anledningen er mamma Kate.

«Prinsesse Charlotte, fotografert denne helga i Norfolk, England av Kate, like før hennes 6-årsdag i morgen», står det å lese i innlegget.

Oppfordrer til kamp

Likevel: Utover dette bildet kommer ikke prins William og hertuginne Kate til å publisere noe mer på sosiale medier denne helga. Dette i solidaritet med den pågående boikotten av sosiale medier.

Engelske fotballklubber har oppfordrer nemlig til kamp mot rasisme og seksuelle overgrep på deres plattformer. Det gjør de ved ikke å publisere noe som helst på sosiale medier denne helga.

Prins William og hertuginne Kate tar del i boikotten ettersom William fungerer som president for FA (The Football Association, journ. anm.), det engelske fotballforbundet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer