Bianca Ingrosso:

Bryter sammen: - Klarer ikke mer

Bianca Ingrosso klarte ikke holde igjen tårene etter alt hatet i sosiale medier.

SIER IFRA: Bianca Ingrosso får tilsynelatende mer kritikk enn folk flest. Fredag sa hun tydelig fra til følgerne sine. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
SIER IFRA: Bianca Ingrosso får tilsynelatende mer kritikk enn folk flest. Fredag sa hun tydelig fra til følgerne sine. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var en tårevåt Bianca Ingrosso (26), Sveriges største influenser, som fredag tok et oppgjør med alt hatet hun mottar i sosiale medier.

26-åringen har de siste åra stått i kritikkstormen ved flere anledninger, men nå var det altså nok.

«Kan dere være så snille og slutte å tagge meg i storyene deres der dere skriver stygge ting om meg, så jeg ikke behøver å se det bare. Takk på forhånd. Og om det er mine tårer som kreves for at det skal slutte ...», skriver hun til en video hvor tårene triller.

- Overfylt av hat

Videre skriver den populære 26-åringen at hun vet hun ikke skal ta til seg alt som skrives om henne, men at «det er lettere sagt enn gjort å være sterk hver eneste dag, hele dagen, året rundt, hvert år».

Tidligere på dagen gjorde Ingrosso det klart at hun ville ta en pause fra Instagram ut dagen fordi hun ikke fikk noe energi av å være der inne.

«Jeg føler meg virkelig ikke bra av å være på Instagram lenger. Min DM (innboks journ.anm) er overfylt av hat hver dag, og jeg vet ærlig talt ikke hva jeg gjør for at folk ikke skal misforstå hvert minste lille steg jeg tar», skrev hun, og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer