Drew Barrymore:

Bryter sammen:
- Siste jeg ønsket

Hollywood-stjerna Drew Barrymore åpner opp om den tøffe skilsmissen med Will Kopelman.

TØFT: I et nytt intervju forteller skuespilleren Drew Barrymore, med tårer i øynene, at skilsmissen med Will Kopelman har vært tøff. Foto: Amanda Schwab / Starpix / REX / NTB
TØFT: I et nytt intervju forteller skuespilleren Drew Barrymore, med tårer i øynene, at skilsmissen med Will Kopelman har vært tøff. Foto: Amanda Schwab / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fire år siden kom nyheten om at stjerneparet Drew Barrymore (45) og Will Kopelman (42) skulle skille seg - etter mindre enn fire års ekteskap.

- Dessverre skal vi skilles, men vi føler likevel at dette ikke gjør at vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan gjøre at man føler seg mislykket, men etterhvert begynner man å finne trøst i tanken om at livet går videre, fortalte Barrymore til People den gang.

Videre påpekte skuespilleren at barna deres, døtrene Olive (8) og Frankie (6), kom til å være begges førsteprioritet i etterkant av skilsmissen.

Nå, fire år seinere, åpner Barrymore seg om det emosjonelle samlivsbruddet med Kopelman. Det gjør hun som gjest i «Sunday Today» under en videosamtale med programleder Willie Geist (45).

SKILT: I 2016 kom nyheten om at Will Kopelman og Drew Barrymore skulle skille seg. Foto: Amanda Schwab / Starpix / REX / NTB
SKILT: I 2016 kom nyheten om at Will Kopelman og Drew Barrymore skulle skille seg. Foto: Amanda Schwab / Starpix / REX / NTB Vis mer

Tøff skilsmisse

I intervjuet er skuespilleren brutalt ærlig om hvor tøft det har vært å gå gjennom samlivsbruddet. Barrymore innrømmer også at hun ikke klarte å innse at de måtte skille seg, og påpeker at hun tok det veldig hardt.

Barrymore, som tidligere har vært åpen om sin vanskelige oppvekst, forklarte videre at hun skapte et sterkt bånd til Kopelmans familie, noe hun setter pris på grunnet sin egen vanskelige barndom.

- Fra å ikke vokse opp med noen familie overhodet visste jeg at det var det siste jeg ønsket å gjøre for døtrene mine. Jeg tror det var derfor jeg tok det så hardt, forteller hun, og fortsetter:

- Det ultimate løftet jeg ønsket å gi dem var denne fantastiske familien, men jeg fant ut at det var noe som ikke fungerte og ikke var noe det går an å leve med. Hvor tragisk er ikke det?

VANSKELIG: Hollywood-stjerna legger ikke skjul på at skilsmissen med Will Kopelman gikk hardt innpå henne. Foto: Jim Smeal /BEI /REX/NTB
VANSKELIG: Hollywood-stjerna legger ikke skjul på at skilsmissen med Will Kopelman gikk hardt innpå henne. Foto: Jim Smeal /BEI /REX/NTB Vis mer

Skuespilleren forklarer videre at det tok henne fem år før hun var i stand til å snakke fornuftig om skilsmissen, og for å innse hva de gjorde riktig i forholdet da alt føltes galt.

- Jeg tror det gjelder alle som tror at noe vil vare evig og så gjør det ikke det - det er så vanskelig. Det er som om … jeg tror ikke jeg har kommet meg siden den gang, fortsetter Barrymore, mens hun tydelig sliter med å holde tårene tilbake.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Philippe skilte seg i 2006, men i helga ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Redd for å finne kjærligheten på ny

Barrymore innrømmer at hun ikke vet hvordan hun skal klare å åpne seg igjen når det kommer til kjærligheten.

- Noe stengte seg, og har forblitt stengt. Jeg tror jeg er like redd for å finne kjærligheten igjen som jeg ville vært hvis det aldri hadde skjedd, uttaler hun med tårer i øynene.

Ekteskapet til Kopelman er imidlertid ikke Barrymores første. Hun har tidligere vært gift med filmprodusent Jeremy Thomas fra 1994 til 1995, og med komiker Tom Green (49) fra 2001 til 2002.

Forrige måned ble hun imidlertid gjenforent med Green for første gang på 15 år da han var gjest i talkshowet hennes, «The Drew Barrymore Show».

BLE GJENFORENT: Under Drew Barrymores talkshow forrige måned dukket eksmannen Tom Green opp. Her er de to avbildet i 2001. Foto: Bei/REX/ NTB
BLE GJENFORENT: Under Drew Barrymores talkshow forrige måned dukket eksmannen Tom Green opp. Her er de to avbildet i 2001. Foto: Bei/REX/ NTB Vis mer

Ifølge Us Weekly forklarte Barrymore i talkshowet at hun følte seg trygg og tilfreds under forholdet med Green. Hun begynte også å gråte da hun ble gjort oppmerksom på hvor fort tida hadde gått, siden sist de hadde sett hverandre.

- Det har gått for lang tid. Det er hyggelig å møtes igjen. Vi snakket vel egentlig ikke sammen på omtrent 15 år, og dette er første gang vi ser hverandre ansikt til ansikt på 15 år, sa Green under talkshowet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer