«Kompani Lauritzen»:

Bryter sammen:
- Ville trekke meg

For Tone Damli ble overlevelsesdøgnet en voldsom påkjenning.

«KOMPANI LAURITZEN»: For en av deltakerne ble onsdagens øvelse litt for tøff. Video: TV2/Rød Løper. Reporter: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Finalen i «Kompani Lauritzen», og ikke minst den oransje bereten, nærmer seg med stormskritt og konkurransen tilspisser seg blant deltakerne.

I onsdagens episode er det bare seks kjendiser igjen, og endelig er det duket for å teste dem i en av de viktigste og tøffeste temaene - nemlig viljestyrke.

Trofaste seere husker kanskje i fjorårets sesong da Linnéa Myhre (32) tok til tårene og hadde en liten «breakdown» da de skulle klare seg et døgn alene. Eller i første sesong da Marte Bratberg (32) fortærte bokstavelig talt en hel fisk.

Denne gangen er det Tone Damli (34) som får en litt tøff opplevelse når viljestyrken får kjørt seg.

- Helt jævlig

- Jeg er så på felgen. Et aspeløv ut av en annen verden. Så jeg har bare ikke lyst mer, i det hele tatt. Og den følelsen er skikkelig, skikkelig vond, sier Damli gråtende i episoden, før hun blir tatt til side av kapteinen for en pep-talk.

- Jeg bare vet ikke om jeg har noe mer å gå på. Jeg føler jeg har tøyd denne strikken her langt, legger hun til.

Overfor Dagbladet forteller Damli at det tok lang tid før hun var nede i den berømte kjelleren, men at da det først skjedde, så skjedde det skikkelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer