Melina Johnsen:

Bryter stillheten: - Jeg ler så jævlig

Realitydeltakeren tilsto ruskjøring og må tirsdag møte i retten. Nå uttaler hun seg for første gang.

SNAKKER UT: Realityprofil Melina Johnsen uttaler seg på Instagram-story i kjølvannet av forholdene hun er siktet for. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SNAKKER UT: Realityprofil Melina Johnsen uttaler seg på Instagram-story i kjølvannet av forholdene hun er siktet for. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Reality-deltaker Melina Johnsen (24) ble i august i fjor tatt for ruskjøring og vold på et gatekjøkken. Hun har erkjent forholdene hun er siktet for, og møter tirsdag i retten for å tilstå. Påtalemyndigheten ber om at hun straffes med 100 dager ubetinget fengsel.

Johnsen har imidlertid ikke selv uttalt seg om saken, kun gjennom sin forsvarer Cecilie Nakstad.

På Instagrams historiefunksjon uttaler hun seg først om en VG-sak som omhandler «Ex on the Beach». Hun er åpenbart ikke imponert over at saken har havnet i avisa.

«Gjør meg sterkere»

«Media-Norge suger, de har ikke en shit å skrive om i disse tider. Jeg ler så jævlig av journalistene i Norge», er blant det hun skriver.

Videre skriver hun «over til min sak».

«Hvor ofte skal de skrive om den egentlig? Skulle nesten tro jeg var Kim Kardashian». Har egentlig ikke behov for å uttale meg om saken min. Gjort er gjort, og spist er spist, jeg står i det og rydder opp etter feilen min. Alle mennesker gjør feil. Dette gjør meg bare ti ganger sterkere», fortsetter hun.

Videre hevder hun også at flere journalister i Norge tar kokain på fester med reality-deltakere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer