Melina Johnsen:

Bryter stillheten: - Jeg ler så jævlig

Realitydeltakeren tilsto ruskjøring og må tirsdag møte i retten. Nå uttaler hun seg for første gang.

SNAKKER UT: Realityprofil Melina Johnsen uttaler seg på Instagram-story i kjølvannet av forholdene hun er siktet for. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SNAKKER UT: Realityprofil Melina Johnsen uttaler seg på Instagram-story i kjølvannet av forholdene hun er siktet for. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reality-deltaker Melina Johnsen (24) ble i august i fjor tatt for ruskjøring og vold på et gatekjøkken. Hun har erkjent forholdene hun er siktet for, og møter tirsdag i retten for å tilstå. Påtalemyndigheten ber om at hun straffes med 100 dager ubetinget fengsel.

Johnsen har imidlertid ikke selv uttalt seg om saken, kun gjennom sin forsvarer Cecilie Nakstad.

På Instagrams historiefunksjon uttaler hun seg først om en VG-sak som omhandler «Ex on the Beach». Hun er åpenbart ikke imponert over at saken har havnet i avisa.

«Gjør meg sterkere»

«Media-Norge suger, de har ikke en shit å skrive om i disse tider. Jeg ler så jævlig av journalistene i Norge», er blant det hun skriver.

LIVREDD: Det blir dramatisk når tidligere «Ex on the beach»-deltaker Melina Johnsen må utfordre frykten sin i «71 grader nord kjendis». Vis mer

Videre skriver hun «over til min sak».

«Hvor ofte skal de skrive om den egentlig? Skulle nesten tro jeg var Kim Kardashian». Har egentlig ikke behov for å uttale meg om saken min. Gjort er gjort, og spist er spist, jeg står i det og rydder opp etter feilen min. Alle mennesker gjør feil. Dette gjør meg bare ti ganger sterkere», fortsetter hun.

Foto: Skjermdump/Instagram
Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Videre hevder hun også at flere journalister i Norge tar kokain på fester med reality-deltakere.

«Nei gud, la de styre og holde på. Watch you».

Til slutt oppfordrer hun til å spre kjærlighet og ikke hat.

Kjørte fra politiet

Forholdene Johnsen er siktet for fant sted natt til søndag 23. august i fjor. Nærmere halv tre på natta sparket hun en mann i skrittet på et gatekjøkken i Oslo.

Kort tid etterpå, nærmere sagt en time seinere, satt hun bak rattet på en Porsche Cayenne mens hun var påvirket av rusmidler.

Overfor VG har operasjonsleder Tore Solberg tidligere uttalt seg generelt om hendelsen som utspant seg augustnatta. Der kom det fram at politiet gjorde tegn til at bilen skulle stoppe, men at dette ikke skjedde.

Politiet skal deretter ha startet en forfølgelse av bilen, men mistet den ved Majorstuen.

Flere siktelser

Forfølgelsen ble stanset, da politiet ikke ønsket at sjåføren skulle kjøre i høyere fart eller bli stresset av at politiet lå bak.

- Det skjedde ingen materiell skade underveis, men kjøringen var såpass graverende og farlig at vi slapp bilen og lot den kjøre av gårde. Det var ikke forsvarlig å følge den, uttalte Solberg til VG.

TESTES: Melina Johnsen og Iselin Michelsen er de to første deltakerne i Viafree sin nye serie «Norges smarteste realitydeltaker». Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

Det var først to timer seinere at politiet fikk kontroll på både bilen, realityprofilen og eieren av bilen. Solberg forklarte videre at da politiet påtraff realityprofilen, blåste hun over lovlige verdier av alkohol.

Som følge av hendelsen havnet realityprofilen i arresten.

Ifølge avisa ble realityprofilen anmeldt for å ha nektet å stoppe for trafikkontroll, kjøring uten gyldig førerkort, uaktsom kjøring og kjøring i ruspåvirket tilstand.

Straffesaken skal finne sted i Oslo tingrett, og vil avvikles som en tilståelsessak. Det er derfor ikke tatt ut en tiltale. At saken føres som en tilståelsessak medfører at realityprofilen skal få strafferabatt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer