Demi Lovato og Max Ehrich:

Bryter stillheten etter bruddryktene

Demi Lovato og forloveden skal ifølge flere medier ha brutt forlovelsen etter bare to måneder.

ANGIVELIG BRUDD: Flere medier melder at Demi Lovato og Max Ehrich har brutt forlovelsen etter to måneder. Foto: Instagram/Max Ehrich
ANGIVELIG BRUDD: Flere medier melder at Demi Lovato og Max Ehrich har brutt forlovelsen etter to måneder. Foto: Instagram/Max Ehrich Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bare to måneder etter at artist Demi Lovato (28) kunne avsløre at hun hadde forlovet seg med musiker og skuespiller Max Ehrich (29), melder flere utenlandske medier at paret har gått hver til sitt.

- Det var et tøft valg, men Demi og Max har besluttet å gå hver til sitt for å fokusere på sine respektive karrierer. De har respekt og kjærlighet for hverandre og vil alltid sette pris på den tiden de har tilbrakt sammen, forteller en kilde til magasinet People.

En rekke andre medier har også omtalt det angivelige bruddet, deriblant E! News.

Nettstedet skriver at spekulasjonene rundt en mulig brutt forlovelse kom etter at fans la merke til at flere som står Lovato nær, har sluttet å følge forloveden på Instagram.

Bruddryktene nådde altså pressen via anonyme kilder torsdag, men først lørdag kommenterte Ehrich det som hadde stått i mediene.

«Se for deg at du finner ut av status på forholdet ditt gjennom ei tabloidavis», skriver han på Instagrams historiefunksjon.

Hvorvidt dette er en bekreftelse på at paret ikke lenger er forlovet, vites ei. Lovato har ikke kommentert ryktene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer