<strong>POPULÆRT PAR:</strong> Kristen Stewart og Robert Pattinson fant hverandre under innspillingen av «Twilight»-filmene, der begge hadde hovedroller. Nå snakker Stewart ut om forholdet, og hvordan alle forventningene gjorde det vanskelig. Foto: NTB scanpix
POPULÆRT PAR: Kristen Stewart og Robert Pattinson fant hverandre under innspillingen av «Twilight»-filmene, der begge hadde hovedroller. Nå snakker Stewart ut om forholdet, og hvordan alle forventningene gjorde det vanskelig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bryter stillheten om «Twilight»-eksen: - Forholdet vårt var en vare

Mener fansens forventninger ødela. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For åtte år siden ble verden introdusert for Bella Swan og Edward Cullen i den første av flere filmadapsjoner av bokserien «Twilight».

Den første filmen gjorde skuespillerne Kristen Stewart (26) og Robert Pattinson (30) til internasjonale stjerner, og det begynte etterhvert å slå gnister mellom de to unge superstjernene. Forholdet var lenge ubekreftet, og det var først da Stewart ble fanget i akten med en annen mann at hun la kortene på bordet.

I 2012 gikk paret fra hverandre, og begge har siden funnet andre partnere. Det unge forholdet har likevel forblitt en av de mest omtalte romansene i nyere tid.

Nå har Stewart åpnet seg om hvordan tida med «Twilight»-motskuespilleren var.

- Ikke ekte mer

Det er i et intervju med T Magazine, som utgis av New York Times, at den profilerte stjerna åpner seg om fortiden med Pattinson.

I intervjuet forteller hun at pressen og fansen hadde så mange forventninger at forholdet mistet noe av gnisten.

- Folk ville at jeg og Rob skulle være sammen så intenst at forholdet vårt ble til en vare, sier hun og fortsetter:

- Det var ikke ekte mer. Og for min del var det ekkelt. Det handler ikke om at jeg vil gjemme hvem jeg er eller noe jeg gjør i livet, det handler om at jeg ikke vil være en del av en fortelling som eksisterer for underholdningsverdi, sier hun til magasinet.

Dette er en av de sjeldne gangene hun har uttalt seg om fortida med britiske Pattinson.

Hun forteller at hun nå har lettere for å åpne seg om sine romantiske interesser. Stewart skylder på at hun nå dater jenter.

- Da jeg begynte å gå ut med jenter virket det som jeg hadde en mulighet til å representere noe positivt. Før snakket jeg aldri om forholdene mine, forklarer hun.

- Skikkelig forelska

Mens Pattinson fant kjærligheten på ny i 2014 med artisten FKA Twigs, har Stewart blitt koblet til flere kvinner de siste årene.

Men skuespilleren har ikke ønsket å uttale seg om egen legning - før i juli i år.

I et intervju med Elle UK snakker 26-åringen ut om forholdet til kjæresten Alicia Cargile, som er hennes tidligere assistent.

- Akkurat nå er jeg skikkelig forelska i kjæresten min. Vi har gjort det slutt et par ganger og blitt sammen igjen, og denne gangen har jeg det slik: «Endelig, jeg kan føle igjen», sa 26-åringen til magasinet.

Ryktene rundt Stewarts legning har svirret i mange år, som resulterte i at hennes egen mor måtte bekrefte at dattera var i et forhold med Cargile.

«Twilight - Breaking Dawn»-trailer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer