Sarah Jessica Parker:

Bryter tausheten: - Uutholdelig

«Sex og singelliv»- stjernen hyller sin avdøde kollega.

GODE VENNER: Sarah Jessica Parker og Willie Garson rakk å forme et nært vennskap over 30 år, før han døde tidligere denne uka. Foto: Matt Styles / AP Photo / NTB
GODE VENNER: Sarah Jessica Parker og Willie Garson rakk å forme et nært vennskap over 30 år, før han døde tidligere denne uka. Foto: Matt Styles / AP Photo / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag denne uka ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Willie Garson har gått bort, 57 år gammel. Ifølge BBC skal årsaken til det tidlige dødsfallet være kreft i bukspyttkjertelen.

Garson var aller best kjent i sine roller i seriene «Sex og singelliv» og «White Collar». Sønnen bekreftet selv dødsfallet til Variety.

- Jeg elsker deg så mye pappa. Hvil i fred, jeg er så glad du fikk dele alle eventyrene med meg, og at du klarte å oppnå så mye. Jeg er så stolt av deg, skriver sønnen i et Instagram-innlegg.

Siden dødsfallet ble kjent har en rekke kjente fjes tatt til sosiale medier for å hylle Garson. Det gjorde også tidligere kolleger av ham fra «Sex og singelliv», men det manglet én person blant alle hyllestene.

Hans gode venn og kollega gjennom flere år, Sarah Jessica Parker (56), forble nemlig taus. Fredag bryter hun imidlertid stillheten, med en rørende tekst på Instagram.

Titalls år med minner

Til en rekke bilder av seg selv og Willie Garson, skriver hun en langt avsnitt hvor hun deler sorgen hun har kjent på siden kompisens bortgang tidligere denne uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer