Myka Stauffer:

Bryter tausheten etter adopsjonsskandalen

- Jeg beklager for forvirringen og smerten jeg har sørget for.

SNAKKER UT: I starten fortalte YouTube-paret Myka og James Stauffer at de hadde gitt bort gutten de en gang i tida adopterte til en annen familie. I etterkant har de mottatt massiv kritikk. Nå bryter førstnevnte tausheten. Foto: Privat
SNAKKER UT: I starten fortalte YouTube-paret Myka og James Stauffer at de hadde gitt bort gutten de en gang i tida adopterte til en annen familie. I etterkant har de mottatt massiv kritikk. Nå bryter førstnevnte tausheten. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I starten av juni skrev flere internasjonale medier, deriblant Dagbladet, om det kjente Youtube-paret bestående av Myka (32) og James Stauffer (34). Paret fortalte en oppsiktsvekkende historie, om at de hadde gitt bort gutten de en gang i tida adopterte til en annen familie.

I 2016 startet paret prosessen med å adoptere en sønn fra Kina. Alt ble dokumentert på YouTube-kanalen deres, og i 2017 kunne de ønske den lille gutten velkommen i familien. Gutten, som har autisme og lærevansker, sluttet på sikt derimot å frekventere på parets sosiale medier-kanaler.

Det fikk fansen til å undre over hvor femåringen hadde tatt veien. Paret så seg så nylig nødt til å dele at de hadde bestemt seg for å finne et annet hjem til gutten - noe de fikk massive mengder kritikk for.

Siden har de stått i en storm av negative kommentarer og kritikk. Nå bryter de tausheten etter stormen, skriver People.

- Jeg beklager

Til sine 200 000 følgere på Instagram, har Myka Stauffer nå lagt ut et langt innlegg der hun forklarer situasjonen overfor fansen. Hun starter med å beklage for alt bråket de har skapt, og skriver at de selv tar ansvar dersom de har såret noen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer